Csatlakozz hozzánk

Hírek

Milánóban végre újra megdobogtatják a szívünket

Nemsokára jönnek az EICMA 2017-es rendezvény újdonságai

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

2017 november 7.-12-ig újra megnyitja kapuit Európa, sőt, a világ legfontosabb motoros eseménye, az EICMA, ahol minden új 2018-as motorkerékpármárka legfrissebb újításait megtekinthetjük.

Az idei egy újszerű EICMA lesz, hiszen minden új 2018-as motorkerékpár Milanó Rho-Pero városrészében kerül bemutatásra. Ebben az évben az EICMA nem fog versenybe lépni az Intermot-tal (két évente megrendezett német vásár).

Jó pár újdonságot behirdettek már, mint az új GS-alapú robogót aminek a márkáját egyenlőre nem fedték fel, várható egy kis Honda X-ADV versengés, a BMW új S1000RR-je és az új boxergenerációja. Biztosan itt lesz az új Ducati Desmosedici Strada V4, és a Multistrada 1300 köbcentis verziója. Remélhetőleg a Yamaha új Enduro Road MT-07 Ténéré-t is végre megpillanthatjuk, és a Kawasaki Z900RS is tiszteletét teszi. A fireblade kemény kistesója, a Honda CB100R is be van harangozva.
És még mennyi mindenről nem tudunk…

Az MV Agusta F4RC-je is minden bizonnyal az MV állomás egyik sztárja lesz, amely mindössze 250 darabos szériában készül.

A Kawasaki már most hirdeti az új „ultraerős kompresszoros túragép”-ét amit az eddigieknél erősebb és kifinomult gépnek ígérnek.

Az biztos, hogy a 75. EICMA rendezvény sokkal gazdagabb lesz a szolgáltatások és a lehetőségek terén mint az eddigiek. Mi addig a pletykákat elnyomjuk, és inkább várjuk, hogy felvirradjon a nap mikor megcsillan a szemünkben az első „úristen” és felhördül az első “uhh” a szánkból.
Hiába nagy a titkolózás az összes cégnél, nemsokára mindenről lehull a lepel… 😛

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending