Connect with us

Hírek

A Milánóban megrendezett EICMA elhozza nekünk még Hollywoodot is

Jövőhéten gőzerővel dübörög a 75-ik showtime

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

November 7-től 12-ig ismét több ezer látogató fog a kétkerekű csodák előtt sóhajtozni a Fiera di Rho pavilonjai alatt. A rendezvény megkoronázása képpen kivételes sztárvendég fog élőben sertepertélni, aki szerencsére már megerősítette jelenlétét. Ez a kivételes ember nem más mint Keanu Reeves aki két szerepet fog betölteni a milánói nemzetközi kiállításon: egy vérbeli motorkerékpár rajongóét, és az ARCH Motorcycle Company három világszínvonalú modelljeit mutatja be nekünk, melyet Gard Hollingerrel, motoros barátjával alapított.

Keanu szenvedélyesen rajong a motorkerékpárokért, így most nem a Matrix, a Speed, vagy a Point Break filmek főszereplőjét fogjuk megismerni, hanem egy egyszerű hétköznapi embert (és üzletembert), akiben ugyanaz a láng ég mint mindannyiunkban ha motorokról van szó.

Cége személyre szabott, egyedi motorkerékpárokat készít Kalifornia egyik legnépszerűbb nagyvárosában Los Angeles-ben. Az első induló modelljük 2015-ben a KRGT-1 volt, tehát nem mondhatjuk, hogy nagy múltú céggel van dolgunk. Három modellt vezetnek be a tekintélyes EICMA nemzetközi színpadára.

Az ARCH kézműves-házában több mint 200 egyedülálló darabból készítik el a KRGT-1 modelljüket. Gard Hollinger tervező és építész felügyeli a tapasztalt kézművesek szakértői csoportját, akik kézzel szerelnek össze minden egyes darabot, hogy megfeleljenek az ügyfél ergonómiai és esztétikai preferenciáinak. Az Arch Motocycle együttműködött a Suter Industries-szel, hogy ezeket az új modelleket – köztük a jelenlegi KRGT-1-et – nemzetközi szinten is forgalmazza Svájcban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában és Lichtensteinben.

Tehát három újdonságot mutatnak be a nagyérdeműnek az EICMA színpadán:

  • A 2018-as KRGT-1-es modellt, amely a 2015-ös első KRGT-1 legfrissebb és legszebb verziója, egy olyan cirkáló amely bár elég agresszív, de ugyanakkor hosszú távon nagyon kényelmes bringa.
  • A második modell a KRGT-1S az első egyoldalas lengőkarral épített KRGT-1 evolúciója. Sportos, keményebb üléspozícióval, nagy teljesítménnyel, egy CNC által megmunkált alumínium és szénszálas külsőben.
  • A harmadik modell az ERCH METHOD143. Szénszálas Mono-Cell futómű, 23 darabra korlátozva. A koncepció itt a réteges tervezés elegáns kivitelezése. A karosszéria bőrt, szénszálat és CNC által megmunkált alumíniumot tartalmaz.

Az idei évben természetesen nem csak egy tiszteletreméltó embert és egy tehetséges művészt szolgál fel az EICMA, hanem világszerte 40 különböző országból származó kiállítókat is. 

Még pár nap és kezdődik a buli, mi pedig jövünk a friss és izgalmas hírekkel. ;)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending