Csatlakozz hozzánk

Hírek

Milánó: megújult 800-as BMW-k

A ráncfelvarrott F 800 R roadsterrel és F 800 GT sportos túramotorral a bajorok felfrisítették mindenes modelljeiket a népszerű középkategóriában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad kéthengeresei  eddig is nagyszerűen megfeleltek akár városi felhasználásról, kanyargós utakon való sportos motorozásról vagy szóló illetve kétszemélyes túrázásról volt szó, a továbbfejlesztett változatok pedig “még sokoldalúbb felhasználhatóságról tesznek tanúbizonyságot” – a változtatásokat alább pontokba is szedtük.

A nyomatékos erőforrás teljesítménye 8.000-es percenkénti fordulatszámnál 90LE. Az F 800 R hajtásáról a szegmensében tipikusnak számító lánc gondoskodik, az F 800 GT-ben pedig gondozásmentes fogasszíj felel a hajtásért, amely páratlan teljesítmény leadás mellett a hosszabb túrákra is kiválóan megfelel.


Mindkét motorkerékpár 2017-es változata teljesíti az EU4-es normákat. A legfőbb megkülönböztető jele az új megjelenésű rozsdamentes acél kipufogódob-vég. A BMW Motorrad kiegészítők kínálatában elérhető az Akrapovič gyártmányú HP sport kipufogódob, amely szintén új dizájnt kapott.


A „ride-by-wire” rendszer a motoros parancsait a gázmarkolat szenzortól közvetlenül továbbítja a motor vezérlőegységének és a fojtószelepnek. Az eredmény még finomabban adagolható gáz és fokozott gázreakció. Mindez lehetővé teszi az új „Rain” és „Road” menetprogramok bevezetését a nedves és száraz úton történő motorozáshoz, valamint az extrafelszerelésként elérhető Dynamic menetprogramot, amely a sportosabb motorozást támogatja.


A megújult F 800 R és F 800 GT műszerfala a hagyományokhoz híven két analóg műszeregységből, a sebesség- és fordulatszámmérőből, valamint egy mulitfunkciós kijelzőből áll. Az EU4-es előírásoknak megfelelően mindkét új 2017-es modell műszerfala egy ellenőrzőlámpával egészül ki. Az új műszerfal-számlapok még jobb leolvashatóságot biztosítanak, a kijelző immár a menetprogramot is megjeleníti.

Az új F 800 R és F 800 GT különlegességei

– Megfelel az EU4-es normáknak
– Új megjelenésű kipufogódob-vég
– „Ride-by-wire” rendszer a fokozott gázreakciókért és kezelhetőségért
– „Rain” és „Road” menetprogram
„Dynamic” menetprogram extrafelszerelésként a sportosabb motorozás szolgálatában
– Új műszerfal-számlapok, ellenőrző lámpa és menetprogram kijelzés
– Szélvédő mattított modell felirattal (F 800 GT)-
– Új, galvanizált megjelenésű modell felirat (F 800 GT)
– Új színek – F 800 R
– Piros (Racing red non-metallic), fekete (Blackstorm metallic), BMW Motorsport – fehér/kék/piros (Lightwhite non-metallic/Lupine Blue metallic/Racing Red non-metallic)
– Új színek – F 800 GT
– Kék (Gravity Blue metallic matt), fehér (Lightwhite non-metallic), fekete (Blackstorm metallic)
– Új, extrafelszerelésként elérhető opciók: magasabb kormány (F 800 R) és „keréktárcsa dizájncsomag” (F 800 R)
– Új BMW Motorrad kiegészítők, például HP sport kipufogódob


– BMW gyári (autós és motoros) alkatrészek a legjobb áron a MotoPartsShop-ban

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending