Csatlakozz hozzánk

Hírek

Milánó: 6 új Ducati

Az EICMA-ra a két új Scramblert tudni vélhettük, az 1299 Superleggera kiszivárgott, a másik 3 újdonságot azonban sikerült titokban tartani

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az olasz gyártó is lerántotta a leplet 2017-es modellújdonságairól, lássuk őket egyesével:

Monster 797

Újra léghűtéses szív került a közkedvelt Monster modellbe. A gyártó a vízhűtéses 821 és 1200 köbcentiméteres modellek mellett újra okos választássá tenné csupasz motorját a kezdők számára is, ehhez pedig okosnak látták visszatérni az alap koncepcióhoz.


Az új modell az olcsóbb fenntarthatóságra törekszik, amihez nagyban hozzájárul a hengerenkénti kétszelepes erőforrás, ami 75 lóerejével valószínűleg egyszerű kezelhetőséget biztosít. Átalakult a váz is, ami némileg tehermentesítte az erőforrást, hátra pedig kétoldalú lengőkar került. A felfüggesztésen is spóroltak a vízhűtéses modellekhez képest, kevésbé állítható Kayaba és Sachs rugóstagokat használtak fel.


Monster 1200

Továbbreszelték a gyárban a nagytestvért is, külsőleg azonban csak az ínyencek fedezik fel a változtatásokat.


Változott a tank és az ülés kialakítása, ám sokkal fontosabbak a technikai újítások. Az alapverzió felfüggesztése is komolyabb lett, az S pedig Öhlins elemeket kapott. Megörökölte a Panigale superbike-hoz fejlesztett ABS rendszert, az S felszereltséghez pedig a gyorsváltóját is.


1299 Superleggera

Az olaszok legnagyobb durranása talán mégis a Panigale limitált példánya, a Superleggera lett, amiből jövőre újabb 500 darab készül, sőt még erősebb és kiélezettebb lesz, mint az előző verzió volt.


A motor 1285 köbcentiméterre hízott, minden egyes elemét áttervezték, így már veszélyesen közel áll a Superbike versenymotorhoz, amivel Chaz Davies az idei legtöbb győzelmet szerezte meg a világbajnoki mezőnyben! Ez konkrétan 156kg száraz súlyhoz, 215 lóerőhöz, és 80 ezer dolláros árcédulához vezetett!


Multistrada 950

A bébitúrázó rengeteget örökölt nagyobb, 1200 köbcentiméteres testvérétől.


113 lóerős teljesítményével és 19 colos első kerekével igyekszik kellemes útitárs lenni azoknak, akiket elrettenthetnek az nagytestvér paraméterei.


Scrambler Desert Sled

A Scrambler immáron készen áll a komolyabb terepre is, amit rengeteg off-road kiegészítő bizonyít, mint például a 19 colos első és 17 colos hátsó fűzött felnik terepgumikkal.

Scrambler Cafe Racer

A 803 köbcentiméteres léghűtéses erőforrás tökéletesen illik a köré épített retro stílushoz. 75 lóerejével egy könnyen kezelhető, olcsó és könnyen fenntartható motor kíván lenni ebben a szűkebb piaci szegmensben.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending