Connect with us
Suzuki

Hírek

Milánó: 3 új utcai Husky

A KTM égisze alá tartozó Husqvarna márka is leleplezte újdonságait Milánóban, ami esetükben két széria utcai és egy teljesen új koncepciómotort jelent

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Vitpilen 401: a KTM 390 Duke alapjaiból épített futurisztikus naked bike már jövő ősszel a boltokba kerül! A 75 lóerős egyhengeres könnyű kezelhetőséget és megbízhatóságot sugall, a nehezen kimondható nevű modell azonban a külsejével fogja elhódítani a vásárlók szívét! Hangsúlyos maradt a térhálós csőváz, az rápakolt idomok viszont a jövőbe kívánnak mutatni, így az összhatás eléggé szokatlan ahhoz, hogy megragadja a tekinteteket.

Svartpilen 401: a testvérmodell több praktikummal kecsegtet a sportosabb Vitpilennél. A Svartpilen magasabb kormányával egyenesebb háttartást biztosít, üzemanyag tankja csomagtartóként is funkcionálhat, abroncsai pedig bordázottabbak.

Vitpilen 401 Aero koncepció:
a svédek teljesen új megközelítéssel indultak a sportmotor dizájn felé, így született meg legújabb Aero koncepciójuk. A már testet öltött modell tűnik a legizgalmasabbnak a három újdonság közül, nagy kár, hogy ez csupán prototípus. Viszont a gép alapjául a Vitpilen csupaszmodell szolgál, így akár az Aero is könnyen sorozatgyártásba kerülhet a jövőben, vagy esetleg átalakító kit is lehetségesnek tűnik.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending