Csatlakozz hozzánk

Hírek

Milánó: 3 új utcai Husky

A KTM égisze alá tartozó Husqvarna márka is leleplezte újdonságait Milánóban, ami esetükben két széria utcai és egy teljesen új koncepciómotort jelent

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Vitpilen 401: a KTM 390 Duke alapjaiból épített futurisztikus naked bike már jövő ősszel a boltokba kerül! A 75 lóerős egyhengeres könnyű kezelhetőséget és megbízhatóságot sugall, a nehezen kimondható nevű modell azonban a külsejével fogja elhódítani a vásárlók szívét! Hangsúlyos maradt a térhálós csőváz, az rápakolt idomok viszont a jövőbe kívánnak mutatni, így az összhatás eléggé szokatlan ahhoz, hogy megragadja a tekinteteket.

Svartpilen 401: a testvérmodell több praktikummal kecsegtet a sportosabb Vitpilennél. A Svartpilen magasabb kormányával egyenesebb háttartást biztosít, üzemanyag tankja csomagtartóként is funkcionálhat, abroncsai pedig bordázottabbak.

Vitpilen 401 Aero koncepció:
a svédek teljesen új megközelítéssel indultak a sportmotor dizájn felé, így született meg legújabb Aero koncepciójuk. A már testet öltött modell tűnik a legizgalmasabbnak a három újdonság közül, nagy kár, hogy ez csupán prototípus. Viszont a gép alapjául a Vitpilen csupaszmodell szolgál, így akár az Aero is könnyen sorozatgyártásba kerülhet a jövőben, vagy esetleg átalakító kit is lehetségesnek tűnik.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending