Connect with us
Suzuki

Hírek

MikulásGyár 2012

A Hungaroring és a Groupama vezetéstechnika is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum is csatlakozott ahhoz a jótékony akcióhoz, melyben a Groupama közel 3000 dolgozója segíti adományaival a rászoruló családokat a MikulásGyár 2012-es programjában. A biztosítótársaság által szponzorált sportolók és partnerei nemcsak csatlakoztak a gyűjtéshez, külön felajánlással is készültek.

A Groupama dolgozói az ország egész területén jótékonysági adománygyűjtést szerveztek, hogy csatlakozhassanak a MikulásGyár kezdeményezéséhez, és így minél több család számára tehessék boldogabbá, emlékezetesebbé az idei Karácsonyt. A biztosítótársaság hálózati egységeiben, valamint központjában dolgozó összesen mintegy 3000 kollégája több héten át gyűjtötte az ajándékokat, melyeket december 10-én, a Mikulásgyár nyitásának másnapján szállítottak el a Felvonulási térre.

„Nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk egy ilyen sikeres és fontos kezdeményezésnek. Azzal, hogy csatlakoztunk a MikulásGyár nagy hagyományokkal bíró jótékonysági akciójához, úgy érzem, kicsit mi is feltöltődtünk, hiszen azzal a tudattal várhatjuk az Ünnepeket, hogy mi is tettünk valamit a rászorulókért” – mondta Csonka István, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgató-helyettese. A Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum a Gyermek Közlekedési Parkba 6 kölyök kurzust és egy ifjúsági kurzust ajánlott fel az összegyűjtött ajándékok mellett.

„Mi, a Hungaroring Sport Zrt. és a céghez kapcsolódó szolgáltatók munkatársai mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy segítsük a rászorulókat, valamint élharcosai legyünk a biztonságos közlekedés elősegítésének, így természetes volt számunkra, hogy azonnal a kezdeményezés mellé állunk. Őszintén remélem, hogy a lehető legjobb helyre kerülnek ezek az ajándékok, hiszen éppen azoknak az arcára szeretnénk egy kis mosolyt csalni a Szeretet Ünnepének közeledtével, akiknek a mindennapokban kevesebb jut. Magam és a munkatársaim nevében mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok” – fogalmazott Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese, aki egyben a Vezetéstechnikai Centrumot irányító Tanpálya Kft. ügyvezető igazgatója.

„Minden elismerésünk a MikulásGyár szervezőinek, hiszen kezdeményezésüknek köszönhetően például olyan gyermekek juthatnak el a kölyök parkos belépők segítségével a Hungaroringre, akik talán sosem jutottak volna el a mogyoródi pályára. Reméljük, hogy felajánlásainkkal mi is hozzájárulhatunk a gyerekek biztonságos közlekedésének elősegítéséhez”
– jelentette ki Barabás Judit, a Vezetéstechnikai Centrum értékesítési vezetője.


“Kicsit mi is feltöltődtünk, hiszen azzal a tudattal várhatjuk az Ünnepeket, hogy tettünk valamit a rászorulókért”

A jótékonysági akcióhoz csatlakoztak a Groupama Garancia Biztosító által szponzorált sportolók is: a gyűjtésen kívül a Groupama Honvéd vízilabda csapata olimpikonok és válogatott sportolók által aláírt vízilabdával, míg a Ferencvárosi Torna Club egy dedikált futball mezzel egészítette ki az ajándékok széles listáját.

„A MikulásGyár sikere mégis talán abban áll, hogy nem csak játékokat, hanem élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket is gyűjtenek, amelyek valóban olyan családhoz kerülnek, akinek igazán szüksége van rá. Remélem, hogy a csapatok által felajánlott adományok hozzájárulnak ahhoz, hogy a nehéz helyzetben lévő családok is békében és meghitten várhassák a karácsonyt”
– közölte Gergely István, a Groupama Honvéd csapatkapitánya, aki egyébként aktív motoros is.

„A Ferencváros labdarúgói régóta vesznek részt különböző jótékonysági rendezvényeken, amikor csak tehetik, elsőként állnak az adományozások élére. Adni mindig öröm, ilyenkor az ünnepek közeledtével pedig különösen az. A MikulásGyár által összegyűjtött adományok megfelelő helyre kerülnek majd” – mondta el Rósa Dénes, a Fradi csapatkapitánya.


„A MikulásGyár sikere mégis talán abban áll, hogy nem csak játékokat, hanem élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket is gyűjtenek”

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending