Csatlakozz hozzánk

Ti írtátok

Miklóssy Tamás Dunlop Trophy beszámolója Aug. 20

“Félprofik” csatája a Hungaroringen

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az V. Dunlop Trophy versenyről versenyre egyre inkább kezdi elhagyni az amatőr jelzőt, mert a csapatok, a motorok és az időeredmények is már inkább a profizmusra utalnak. A mostani futam ismét ünnepnapra esett és augusztus 20.-án került megrendezésre. A reggeli időmérőn a mezőny eleje (600-as kategória) 1:57-es időkkel kvalifikálta magát, így az én 2.00-ás időm csak az 5. rajtpozicióra lett elég.

A versenyen jó rajtot vettem, ahol a célegyenes végi kanyarban a Talma Team versenyzői annyira azzal voltak elfoglalva, hogy eléjük ne kerüljek, hogy amíg előttem összezártak, addig belül a Kawasakis Vajzer elsőként fordulhatott el. A mezőny első fele szép libasorban futotta a köröket és komolyabb harcok csak a hátsóbb régiókban zajlottak.
 

A futam második felében utólértem az elöttem haladó Bereit, akit megpróbáltam a 2-es kanyarban belülről kifékezni, de a sebességkülönbség túl sok volt ahhoz, hogy elötte elforduljak és az így kialakuló sorrend, ami az első 5 versenyzőnél megegyezett a rajt sorrenddel, maradt is a futam végéig. Így az 5. helyen sikerült a versenyt befejeznem, 17 másodperccel megelőzve a 6. helyezettet.
 


 

A következő futam szeptember 5-7-én lesz a Hungaroringen, ahová mindenkit várunk!
www.tomracing.hu

 
 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending