Csatlakozz hozzánk

Műhely

Mike Tomi és a művészet

Mike Tamás és az airbrush magas iskolája

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mike Tamás és az airbrush magas iskolája

Mike Tomi igazi művész, aki nem csak munkából, hanem hobbiból is fest. Méghozzá nem is akárhogyan. Hogy ezeket alátámasszam, megmutatom nektek egy művét, ami méltó darabja a profi airbrush, vagy magyarul a légecset festészetnek.

Kevés köze van a motorokhoz, hacsak nem az, hogy sokunk sisakját vagy épp motorját ugyanaz a kéz pingálta, mint a következőkben bemutatott képet.


Munka közben a mester.

Elsőre nem tűnik különlegesnek ez a fotorealista alkotás, de van egy-két olyan tényező, amitől egyenesen zseniálisnak tartom. Az egyik, hogy a Tomi által választott fotó jóval kisebb, mint maga a róla készült festmény. Így az apró részleteket a festőnek kell realizálnia.

De a meghökkentő nem ez, hanem az, hogy a festmény tisztán, csak szórópisztollyal készült. Ecset még csak a kép közelébe se került, sőt még maszkolást is alig használt a piktor. Tomi ezt tartja az airbrush magas iskolájának, és ami azt illeti, imádja az ilyen nehéz kihívásokat.


Balra a fotó, jobbra pedig a kész kép.
Csak szórópisztollyal készült!

Egy ilyen kép 4-5 nap alatt készül el. Konkrétan ez nem az első ilyen, és nem is az utolsó, ugyanis a művész úr ősszel tartja a második kiállítását a Karton Galériában, ahol csupa ilyen jellegű képpel fog szerepelni. Persze ez nem azt jelenti, hogy közben nem vállal el munkákat, szóval ha szeretnétek megfestetni vele a sisakotokat vagy a motorotokat, bátran keressétek fel.

Mike Tamás
web:
www.miket.hu
tel: 30/ 9443-617
e-mail: mike.tamas@t-online.hu

Comments

comments

Trending