Csatlakozz hozzánk

Akciók

Miért vennéd meg drágábban? TesztMotor Edisün akciók!

Keresd az Edisün-termékeket a motorosboltok polcain, amikhez olcsóbban jutsz hozzá!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Keresd az Edisünt! Ha meglátod Edisün figuránkat a boltokban a motoros felszerelések mellett, akkor azokat garantáltan 10-20%-kal olcsóbban viheted haza! Hogyha folyamatosan figyelemmel követed TesztMotor Edisünit, akkor sokkal kevesebb pénzből öltözhettek be – Te és a motorod is.

2009. március 15-e óta már nem csak az apró tüskés állat jut eszünkbe szegény sünről, mostantól viszont mi, motorosok az árengedményekre és akciókra asszociálhatunk a sün kifejezés hallatán. Pontosabban Edisün logónk – és egyben matricánk – láttán a motorosboltok polcain.

Ugyanis lepaktáltunk a jobb motorosboltokkal, kitaláltunk egy jó kis felismerhető figurát, amit ha meglátsz az üzlet egyes termékein, akkor kedvezményesen tudod megvásárolni azokat! Az a lényeg, hogy havonta bővülő készlet lesz és ebből az Edisünnel megjelölt termékek közül tudsz választani. A boltok listája folyamatosan növekszik, érdemes figyelni az akciókat, termékeket, szolgáltatásokat, amit az edisün.tesztmotor.hu oldalon tehetsz meg! Ha valami újdonság kerül Edisünink hatáskörébe, azt a TesztMotor.hu/Kirakat oldalon is megtalálod!


Ha Edisünnel ellátott terméket találsz, akkor az – kuponunk segítségével – olcsóbban Tied lehet és ez még csak a Karasna kínálata.

Mindössze annyi a feladatotok, hogy töltsétek le ezt a kedvezményre jogosító kupont és tartsátok is magatoknál, ha az akcióban résztvevő boltokban 10-20%-kal kevesebb pénzt szeretnétek otthagyni. A különbözetet költsétek inkább benzinre! A termékhez kapott Edisün matricát pedig ragasszátok a motorotokra és van kedvetek, fotozzátok le a motorra ragasztott logót: ha elkülditek nekünk egy kis levélkével, hogy mit vettetek ilyen akcióban, akkor még egy nyereménysorsoláson is részt vehettek karácsony előtt, ahol értékes nyereményeket osztunk a három szerencsésnek!


Minőségi ruházathoz, kiegészítőkhöz és alkatrészekhez juthatsz hozzá jóval olcsóbban TesztMotor Edisüni segítségével

Az éppen akcióban lévő termékekről folyamatosan informálunk benneteket a TesztMotor.hu főoldalán látható hirdetésen és az edisun.tesztmotor.hu-n. Itt, Edisüni oldalán pontosan megtalálod, hogy mely motorosboltokban, mire és meddig vonatkozik a kedvezmény!

Az akcióban résztvevő boltok és termékek/szolgáltatások:

Euromotor: Nolan, X-lite, Spyke, Diadora
Karasna motorosbolt: Dainese, Titax, Akrapovic
Lepo01
motorvizsgáztató bázis: eredetvizsga, műszaki vizsga, műszaki vizsgára felkészítés
Motorparts: LS2, Ipone, Vector, Ermax


Ilyen matricákat kapsz Edisün-termék vásárlásakor: igényes kivitelű, az “akasztó fül” és a 10/20%-os rész leválasztható, így akár még a motorodon is jól néz ki


Miért is lett „Edisün”? Először TesztMotor Editionnak (széria) akartuk hívni a kedvezményes termékeket és ebből jött az Edisün ötlete, mivel ez sokkal jópofább – és felismerhetőbb!


Fényképezzétek le a motorotokra felragasztott matricát és akár további nyereményeket vihettek haza!


A sisakon is jól mutat Edisüni

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending