Csatlakozz hozzánk

Hírek

Miért marad el az idei SYMA teremkrossz?

Idén februárban elmarad az utóbbi két évben a budapesti SYMA Csarnokban nagy sikerrel megrendezett Super-Moto-Cross kétnapos verseny és show – íme ennek okai

Közzétéve

ekkor

smx2013
ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

“Számunkra is sajnálatos, hogy nem sikerült minden érintettel egy olyan megállapodást – akár szerződést, garancia vállalást – létrehoznunk, amely biztosította volna, hogy egy színvonalas rendezvényt tudjunk megtartani” – áll az esemény promóterének állásfoglalásában.

Továbbá a közlemény kitér arra, hogy az eredetileg kitűzött dátumon (2014 február 1-2.) másik SYMA-rendezvény miatt nem is lehetett volna megtartani a Super-Moto-Crosst. Lehetőség volt egy április elejei dátumra “elnapolni”, de a késői időpont miatt a szervezők úgy érezték, hogy akkor lehet erre esély, ha a MAMS hivatalos éves versenynaptárába – mint nyitó futam – kerül a versenyt.

Hiányozni fog a fapadlós futam az idei naptárból…

“Az érintettek szerint ez a dátum nem megfelelő, nem sikerültek a megállapodások. Ezen bizonytalanságban, néhány hátráltató körülmény miatt a rendezvény fő támogatói és a sorozat tulajdonosa nem tudott más döntést hozni, mint hogy a 2014. évi versenyt nem tartja meg annak érdekében, hogy 2015-ben biztosan megrendezhető legyen” – végződik a promóter közleménye.

A MAMS pedig a következőképpen foglalt állást: “A SYMA a helyszínt egy tenisz versenynek ajánlotta fel, a teremcrossra pedig egy áprilisi időpontot jelölt meg. Mivel akkor már minden szakágban elindulnak az outdoor bajnokságok, így a teremcrossnak nincs létjogosultsága abban az időszakban. Ez az egyértelmű állásfoglalása a sportszakmának! Az már csak adalék, hogy sok helyszínt megkerestünk, még Debrecent is, de sehol nem tudtuk helyettesíteni az eseményt. Így marad a 2015!”


Forrás: MXOnline

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending