Csatlakozz hozzánk

Műhely

Mickey Rourke motorja

Különleges café racert álmodott meg magának a hollywoodi sztár, melyet a Roland Sands Design öntött formába. A végeredmény egy full extrás masina lett…

Közzétéve

ekkor

mickey rourke roland sands desig
RST AIRBAG

A vas valóban olyan különleges, mint amire az ember számíthat egy különc amerikai színésztől. Rourke tavaly kérte fel az igényes egyedi munkáiról ismert Roland Sands Design-t, hogy építsenek neki egy motorkerékpárt elhunyt barátja, Loki emlékére.

Már korábban megtetszett neki a RSD Café Sportster nevű alkotása, így ezt szem előtt tartva a csapat jó pár alkatrészt, kiegészítőt belecsempészett abból a gépből, hogy valami hasonlót, mégis teljesen eredetit alkosson számára.


A gép V2-es lelke 120 lóerőt ad ki magából 155Nm nyomatékkal, tehát nem a lomha krúzerek közé tartozik, sőt, bátran felveheti a versenyt akár egy CBR600-as superbike-kal is.

Ami a külcsínt illeti, Mickey kérésére fekete-fehér-arany lett a dizájn. A kéttónusú fekete és aranyszínűre eloxált felnik az egyik leglátványosabb részei a vasnak, de minden egyes, gondosan kidolgozott részlet egy-egy kis műalkotás (említsük csak például a hengerfejeket).


Ezzel a külsővel összességében valahol egy café racer és a fentebb említett lazább Sportster stílusa között foglal helyet a vas, melyet bizony használ is boldog tulajdonosa – szóval ha „véletlen” a Los Angeles-i Sunset Boulevard környékén sétáltok, lessétek meg közelebbről is…

Forrás: silodrome.com
Képek: Taylor Herron, Matt Wignall

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending