Connect with us
Suzuki

Hírek

Michael Schumacher eltörte a gerincét?

Állítólag ez a pletyka terjedt el a barcelonai F1-es paddock-ban.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

F1-es körökben azt susogják, hogy Michael Schumacher sokkal komolyabban megsérült februári motoros balesetében, mint ahogy azt hivatalosan elismerték – adta hírül a Visordown motoros hírportál. A múlt hétvégi F1-es Spanyol Nagydíjon állítólag az a pletyka terjedt el a paddock-ban, hogy a világhírű német gerince is eltört, vagy legalábbis megsérült az esés során.

Schumi még februárban bukott hatalmasat a spanyolországi Cartagenában versenymotorjával, egy Honda CBR1000RR-rel. A hétszeres F1-es világbajnok az első kanyar féktávján perecelt, eszméletét vesztette, de a kórházban kiderült, hogy egy közepes agyrázkódáson és zúzódásokon kívül más baja nem esett – legalábbis ez volt a hivatalos verzió.

A gyógyulás mégis furcsán sokáig tartott, Schumacher még az április végi IDM (Nemzetközi Német Bajnokság) szezonnyitót is kihagyta arra hivatkozva, hogy nem épült fel teljesen, például a nyakát is csak korlátozottan tudja mozgatni. Állítólag éppen ez a tünet szúrt szemet egyeseknek a barcelonai F1-es hétvégén, s indította el a pletykákat. A svájci Blick pedig úgy tudja, hogy Michael két bordája is eltört a balesetben, agyrázkódása pedig kimondottan komoly volt.

A legendás pilóta állítólag még mindig gyógykezelésekre jár a Bad Neuheimi kórházba, de az intézmény ortopéd szakorvosa, Dr. Johannes Peil nem kommentálta a Blick értesüléseit. Sabine Kehm, Schumi szóvivője az üggyel kapcsolatban kitérően nyilatkozott, azt mondta, nem kívánnak részt venni a találgatásokban. Ugyanakkor hozzátette, hogy Michael

„ismét motorozni szeretne, miután teljesen felépült.”

Schumachernek nem ez volt az első motoros bukása, rövid pályafutása során többször is odacsapta a vasat, de eddig egyszer sem sérült meg komolyabban.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending