Csatlakozz hozzánk

Hírek

Íme az új Yamaha árak

Publikussá vált az új R6-os és a T-Max ára

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sajtóközleményt kaptunk tegnap, amit szóról szóra szeretnénk megosztani Veletek, akik esetleg vásárlóvá váltok. Az biztos, hogy a Yamaha árképzése valahogy úgy működik, hogy egyforma nettó áron kapja egy német kereskedő is a motorokat meg egy magyar is. Sajnos nálunk több az adótartalom, mint Németországban, vagy bárhol másutt Európában, amit a vevőknek kell megfizetni.
A regadó és a forgalomba helyezés már szinte elenyésző tétel az új Yamaha motoroknál. Ez a két modell még a Yamaha berkein belül is a magasabb kategóriát képviseli, mert vannak megfizethető modelljeik is lásd pl az MT-07-et.

Így szól a sajtóközlemény: 

T-MAX

Több mint 233 000 darabos eladásával 16 év alatt, a TMAX a legsikeresebb maxi robogó Európában. Az ikonikus sportrobogó legújabb, 2017-es kiadása számos jelentős, a burkolatot, a motort, a vázat és az elektronikát érintő változáson megy keresztül, melyek átírják a MAX szabályait. A híres modell három változatban lesz elérhető – TMAX, TMAX SX és TMAX DX –, melyek mindegyike a legmagasabb szintű teljesítményt, technológiát és stílust nyújtja.

Minden TMAX modell 2017 májusától lesz megvásárolható a Yamaha márkakereskedésekben.

A TMAX, a TMAX SX és a TMAX DX javasolt regisztráció adóval növelt kiskereskedelmi ára:
3 798 000,- Ft (TMAX), 3 998 000,- Ft (TMAX SX); 4 248 000,- Ft (TMAX DX).
Az árak országonként eltérnek.
Hogy senkit se érjen csalódás, minden érdeklődő vásárlónak javasoljuk, hogy ragadja meg a lehetőséget, látogasson el Yamaha márkakereskedőjéhez, és foglalja le új TMAX, TMAX SX vagy TMAX DX modelljét most.

YZFR6


2017-ben a legendás YZF-R6 radikális új megjelenést kap, melyet egyértelműen az új generációs YZF-R1 ihletett. Új fejlesztésű, kis légellenállású formája és agresszív megjelenése a Yamaha R-sorozatának összes jellegzetességét magán viseli – a legújabb, fejlett elektronika pedig pontos vezérlést biztosít.
Az YZF-R6 2017 április-májusától lesz elérhető a Yamaha márkakereskedésekben.
Javasolt regisztráció adóval növelt kiskereskedelmi ár: 4 748 000,- Ft.
Az ár országonként eltér.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending