Csatlakozz hozzánk
KTM

Újdonság

Menj biztosra: motorzárak a MOTOPARTSSHOPtól

Nem a legmegnyugtatóbb gondolat, ha a szabad ég alatt kell éjszakázni a vasnak. Ilyenkor érdemes lehet a kormányzár (esetleg immobiliser) mellett például egy láncot is bevetni

Közzétéve

ekkor

motorzarak a shoxtol
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Főleg kisebb testű, könnyen mozdítható motorok/robogók esetén lehet jelentősége annak, hogy kedvencünket plusz biztosítékként odazárjuk valamihez. A MotoPartsShop.hu most ajánl nektek pár alternatívát – nevezetesen a Trimax és a Kryptonite gyártók kínálatából.

Itt van többek között egy 120 cm hosszú, 7,5 mm átmérőjű edzett acél láncszemekből álló darab, kívül vászon bevonattal, mely megakadályozza, hogy a motor fényezése sérüljön. Tripla golyós zármechanikával ellátott, hogy ne lehessen egyszerűen „kicselezni”. Ezen felül pluszban a zárat ütésnek jól ellenálló acél borítás fedi. Ez 7790 forintba kerül a SHOX motoros áruházban.

Tripla golyós zármechanikával ellátott alkalmatosság

Vagy választhatjuk az ugyancsak 1,2 méteres, 9,5 mm átmérőjű edzett acél láncszemekből álló változatot dupla golyós reteszelésű lakattal. Ezen edzett acél lakatfül található, mely jól ellenáll a vágó- és fúró igénybevételnek.
A láncon ez esetben is vászon borítás feszül, illetve vízálló műanyag borítás van a lakaton, mely megakadályozza a zárbetét korrózióját. Ha ezt szeretnénk, az 11990 forintba fog kerülni.

Dupla golyós reteszelésű lakat edzett acél lakatfüllel

Végül, de nem utolsó sorban itt a GA01 kódú padlórögzítő elem, mely tökéletes megoldást nyújt azokon a helyeken, ahol nincs fix tárgy, amihez a motort hozzá lehetne zárni. 14 mm átmérőjű krómacél fül és a fúró igénybevételnek jól ellenálló, edzett acél alaplemezből áll a szerkezet, négy darab acél dűbellel rögzíthető a földhöz. Kül- és beltéren egyaránt használható. 9990 forintért szerezhetünk be egy ilyet. Ha csak ezen múlik, ennyit megér paripánk biztonsága.

A padlórögzítő elem kiváló megoldás ott, ahol egyébként nem tudnánk odazárni a gépet

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending