Connect with us
Suzuki

Hírek

Melyiket kéred a Husqvarna új Pilenjei közül?

Svartpilen 401, Vitpilen 401 és 701 a terítéken. Ha most kezdenénk motorozni, azt egy ilyennel tennénk az tuti

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Rengeteg levelet kapunk tőletek, hogy mivel érdemes a motorozást kezdeni. Hát itt egy remek egyszerű és progresszív alternatíva, amelyhez minimum A2-es jogsi szükséges, de olyan élményben lehet részed viszonylag olcsó áron, amelyet el sem hiszel.
Ha pedig nem futja a keretből, és mégis új motort szeretnél, akkor sincs semmi pánik, mert vannak olyan motorosboltok, ahol személyre szabott finanszírozással várják az új és használtmotor vásárlókat.

A 401-esek alapára 1.970.000Ft, amely manapság új motorért sajnos igen jónak mondható és a 401-esek a KTM Duke390 alapjaira épülnek amelyek már bizonyították, hogy milyen élményfaktor is rejlik bennünk ezért a vételárért cserébe.

Hamarosan teszteljük ezeket a Pileneket is, ami nagy különbség a Svart és a Vit között, az az üléspozíció.

A széles kormányos, bütykös gumis Svart, az egyenesebb testtartást kedvelők, kedvence lesz. Az agresszívabb, előredöntött testtartást igénylő Vitplient pedig a sportosabb stílust kedvelők válasszák.

Élőben még szebbek mint képeken, bár ez elég szubjektív kifejezés, minden esetre nekünk nagyon tetszik mindkét modell. A Husqvarna visszanyúlt a régi jól bevált formatervezéshez és mertek valami mást alkotni. Biztosan megosztja a forma majd a közönséget, lesz akinek nagyon tetszik majd és lesz akinek nem, de egy biztos, hogy szerintünk sikerre van ítélve a konstrukció a fiatalok körében. Ahogy öregszik az európai motorostársadalom nem is csoda, hogy a gyártók megpróbálják a fiatalokat minél frissebb formákkal a motorozás felé csábítani. Ezek a gépek pedig kimerítik a cool motor fogalmát. Mi is nézhetne ki jobban az egyetemek előtt mint sok ilyen Husky?

Nagyon jó filmeket készített a Husqvarna mindegyik típushoz, így most fotókkal nem is foglalnám a helyet, hiszen ezek a filmek mindent elmondanak a gépekről.

Husqvarna Vitpilen 401

Husqvarna Svartpilen 401

Husqvarna Vitplien 701

Felszerelések közül is van hozzávaló teljes kollekció, amelynek a legkülönlegesebb darabja ez a bukósisak.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending