Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megvan Tóth Imre új csapattársa

WSSP: a Racing Team Toth idén is rajthoz áll, de Németh Balázs nélkül

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Átalakul, de továbbra is versenyez a Team Toth, azonban elengedték Németh Balázs kezét. Id. Tóth Imre, a Supersport világbajnokság magyar csapatának főnöke bizakodóan nyilatkozott a hamarosan induló szezonról…

„2013-ban is ott lesz a Team Toth a Világbajnoki mezőnyben! Továbbra is a Supersport 600 kategóriában versenyzünk majd, Honda motorokkal. Némileg azonban változtattunk az istálló szerkezetén, hiszen Tóth Imi mellet a fiatal dán tehetség, Alex Schacht erősíti majd a csapatomat”

Alex összesített negyedikként zárta a tavalyi 600-as Stock VB-t, mely a második teljes szezonja volt ebben a kategóriában. Jelenleg gőzerővel dolgozunk azon, hogy minden összeálljon a szezonkezdésre, hiszen pontosan egy hónap múlva már indulnunk kell Ausztráliába! Nagyon bízom benne, hogy a 13-as szám – a hiedelmekkel ellentétben – szerencsés szezont hoz majd nekünk és kevesebb technikai problémánk lesz, mint 2012-ben!” – mondta id. Tóth.

Németh Balázs – akinek a “helyére” érkezett a fiatal dán – legjobb eredménye a magyar Supersport-csapat színeiben egy-egy hetedik hely: 2011-ben Silverstoneban, 2012-ben pedig Monzában végzett a kilenc pontot érő pozícióban. Tavaly előtt egyébként – 42 ponttal – az előkelő 15. helyen végzett összetettben, az elmúlt szezonban azonban több technikai probléma hátráltatta. Balu a szintén hazai H-Moto Team tagjaként, a cseh SMS Racing motorjával vág neki az idei évadnak, ugyanebben a kategóriában. Ezzel már két magyar versenyző is cseh Hondával vág neki a szezonnak, ugyanis Talmácsi Gábor továbbra is a Prorace-szel folytatja.


Alex Schacht tavaly a Superstock600-as mezőnyben a negyedik helyen végzett


Tóth Imre tavalyi legjobbja az emlékezetes monzai negyedik helyezés az esőben

Forrás: Racing Team Toth

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending