Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megújultak a BMW robogók

A BMW megújította nagyrobogó palettáját: immáron a Sport modellváltozat is 650-es, akárcsak az elegánsabb, túrázósabb C 650 GT

Közzétéve

ekkor

bmw c650 sport es c650gt
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A C 650 Sport a sportosabb hajlamú maxirobogósoknak készült, míg a C 650 GT modellel azoknak az igényeit kívánja kielégíteni, akik az utazási komfortnak és a túrázási képességeknek tulajdonítanak nagyobb jelentőséget.

A modellduó ugyanakkor túlmutat ezeken a kategóriákon. Széleskörűen módosított hajtáslánc-technológiáikkal, kényelmesebb felfüggesztés-hangolásukkal és a C 650 Sport teljes mértékben frissített dizájnjával indul harcba a vásárlók kegyeiért.

Balra a Sport, jobbra a GT

Optimalizált hajtáslánc-beállítások és új kipufogórendszer

A motor teljesítménye 60 lóerő 7500-as percenkénti fordulatszámnál (48 lóerős motorváltozat is elérhető mindkét modellhez). Mindkét erőforrás-változat karakterisztikáját az EU4 emissziós besorolás követelményrendszere szerint hangolták be. A robogók új kipufogórendszert is kaptak, amely “dinamikusabb kiállást és magabiztos hangzást” biztosít.

Az új CVT váltó beállítása és az új lamella-készlet együttesen még simább “kuplungolást” és “jelentősen” dinamikusabb menetteljesítményt kínálnak. A tervezőmérnökök mindezt a CVT váltó áttételi arányainak megváltoztatásával és a centrifugális súlyok módosításával érték el.

A C 650 Sport megkapta a BMW legújabb formanyelvét

Új felfüggesztés és lengéscsillapító-beállítás

Az új C 650 Sport és GT robogók futómű-konstrukciója egy kimagasló torziós merevségű hibrid szerkezetre épül, amely egy acélcső hídvázból és öntött alumíniumból készült lengővilla csapágyházból áll. A BMW mérnökei úgy tették még kényelmesebbe a felfüggesztés beállításait, hogy közben megmaradt a korábbi, 115 milliméteres rugóút is. Mindent egybevetve “a sportos motorozás és a kényelmes utazás tökéletes kompromisszumát kínálja”.

C 650 GT-hez holttérfigyelő is rendelhető

Szériafelszereltségként ABS és ASC

A szériafelszereltségként Bosch 9.1MB biztonsági rendszerrel felszerelt (ABS) fékrendszer mindkét modell esetében a két keréken elérhető legmagasabb szintű aktív biztonságot kínálja. Ehhez csatlakozik egyfajta biztonsági pluszként az automata menetstabilizáló rendszer (ASC – Automatic Stability Control), amely szintén a két új modell alapfelszereltségének része. A C 650 GT-hez ráadásul egy olyan új opció is rendelhető, amely kétkerekűeknél a világon most először elérhető: a holttér-figyelő (SVA – Side View Assist) a robogó holtterének folyamatos ellenőrzésével elsősorban sávváltáskor segíti a motorost, kiváltképp a belvárosi forgatagban.

Többek közt átdolgozták a futóművet, a kipufogórendszert és a műszerfalat is

C 650 Sport: teljesen új dizájn

A C 650 Sportot a tervezők az eddigieknél modernebb ruhába csomagolták, amely tökéletesen illik a BMW Motorrad aktuális dizájn-filozófiájába. Ezzel ellentétben a BMW C 650 GT – “a komfort-orientált alkategória igényeihez igazodva” – csupán finomított hátsó oldalidomokat és új hátsó világítást kapott, valamint mindkét robogót új műszerfal-számlapokkal és kormány-borítással látták el.

A BMW C 650 Sport és C 650 GT legfontosabb újdonságai

– Új CVT beállítás és új lamella-készlet a még simább kuplungolásért és a még dinamikusabb menetteljesítményért
– Új felfüggesztés- és lengéscsillapító-beállítás a sportos vezetési stílus és a kényelmes utazás tökéletes kompromisszumáért
– Az ABS mellett immáron az automata menetstabilizáló rendszer (ASC) is az alapfelszereltség része, a fékezés és gyorsítás közbeni maximális biztonságért
– Teljesen új, dinamikus dizájn a BMW C 650 Sport modell esetében
– Apróbb stílus-finomítás a BMW C 650 GT modell esetében
– Új kipufogórendszer a még dinamikusabb kiállásért és a magabiztos hangzásért
– Új műszerfal-számlapok
– Új kormányborítás króm betétekkel
– Újfajta, még jobb minőségű felületkezelés (szemcsés hatással)
– Automata nappali menetfény
– Tovább javított középállvány-mechanika a könnyebb használhatóságért
– Holttér-figyelő (SVA) a BMW C 650 GT modellhez (extrafelszerelés)
– Új fényezések, C 650 Sport: narancssárga, fehér és fekete
– Új fényezések, C 650 GT: fekete, bronz és fehér

– még több (részlet)képért kattints a jobb oldalon a Képgalériára!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending