Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megújultak a 701-es Husqvarnák

A svéd gyártó tovább faragta a 701-es széria néven forgalmazott Supermoto és Enduro modelleit; az elnevezés a lökettérfogat felkerekítéséből fakad, ugyanis mindkét modell a KTM 690 köbcentiméteres egyhengeresét használja

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az erőforrás továbbfejlesztésekor a teljesítmény és megbízhatósága növelését tűzték ki célul. Az eredmény nem maradt el, ugyanis további 6 lóerőt és 3Nm-t sikerült kicsikarniuk azonos lökettérfogat mellett, így immáron 74 lóerőt és 71Nm forgatónyomatékot teljesít – méghozzá a jelenleg érvényes Euro 4-es emissziós normát teljesítő kipufogóval.

Az erőtöbblet eléréséhez olyan eszközöket vetettek be, mint a kovácsolt alumínium dugattyú, a fordulatszám növelése és a dupla gyújtógyertya. Mindemellett csökkent a vibráció, a szervizintervallumot pedig kitolták 10.000 kilométeresre.

Tisztelegve a svéd hagyományok előtt, a megújult festésekben is szerepel a kék-sárga kombináció, ám az idei évre már határozottan fölénybe került a fehér szín, ami modernebb hatást kelt.

A fékerőről Brembo nyergek és Bosch ABS gondoskodik mindkét modellen. A Supermoto 17 colos felnikkel támad, és a város mellett a versenypályákon is elemében érzi magát.

Az Enduro modellt hagyományosan elöl 21 colos, hátul pedig 18-as abronccsal szerelik – ez a konstrukció a város mellett otthonosan viselkedik a terepen is.

Mindkét modell rendelhető A2 kategóriás változatban.

– tudj meg többet ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending