Csatlakozz hozzánk

Akciók

Megújult honlappal vár a Safety-Hungary

Továbbfejlesztett weboldal, amin már április végéig megtalálod a tanfolyam-időpontokat

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Safety-Hungary munkatársai folyamatos fejlesztésekkel igyekeznek a motorosok kedvében járni. Annak érdekében, hogy a tanfolyamokra még könnyebben lehessen jelentkezni, átalakították a www.safety-hungary.hu oldalt. A fejlesztéstől azt remélik, hogy sikerült még kényelmesebbé tenni a rendszert – egy praktikusabb, könnyebben kezelhető felületet készítettek.

Friss hír még a Honda Vezetéstechnikai Képzés háza tájáról, hogy a szélesebb tanfolyami palettát immáron április végéig elérhetővé tették annak érdekében, hogy gondosan megtervezhessétek, hogy mikor tudtok részt venni a hasznos képzéseken. Szeretettel várnak a safety-s srácok, jelentkezni a megújult honlapon tudsz – március 31-ig kedvezményesen, hogy igazán jól indulhasson a motoros szezon!


Látogass el a megújult honlapra, ahol egyszerűbben jelentkezhetsz a tanfolyamokra is – és minden információt megtalálsz a képzésekkel kapcsolatban

További információ:
Safety-Hungary

+36 1 889-3535
info@safety-hungary.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.safety-hungary.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending