Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megújult a Suzuki weboldala

Ahogy az lenni szokott: szebb, jobb és átláthatóbb is lett a Suzuki Motorkerékpárok honlapja – mutatjuk, miben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mindenekelőtt sokkal letisztultabb, elegánsabb megjelenést kapott az új Suzuki weboldal, de funkcionálisan is jobban működik. Már a menüsor is jóval átláthatóbb: központi helyre kerültek az Ajánlatok (akciók) és az Árlista is – utóbbi jóval szebb, mint eddig, nem csupán egy beszúrt táblázat. Marketinges nyelvezettel mondhatnánk úgy is, hogy valóban kedvet csinál a termékhez.

A motorok kategorizálása hasonlóan történik az eddigiekhez (motor-robogó-quad), azonban szintén a “fókuszba” kerültek a Kiegészítők (tartozékok, ruházat) – akárcsak a márkakereskedők listája vagy a tesztvezetés, amelyre az eddigieknél jóval egyszerűbben, pár kattintással feliratkozhatunk.


Mint minden modern oldalról, nem maradhat el a multimédia, azaz a videók, és persze a friss hírek sem. Van is miről hírt adni, hiszen a Suzuki 8 új modellt mutatott be Kölnben, és négyet Milánóban –  tehát teljes gőzzel támad, a weben is (egyre népszerűbb a Motorcycles üzletág Facebook oldala is).

Az új, jövő évi modellek közül néhány (GSX-R1000R, GSX-S750, DL650 és 1000XT, GSX-S125) egyébként már most is megtekinthető a jobb Suzuki márkakereskedésekben.


– a megújult Suzuki weboldal ezen a linken érhető el

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending