Connect with us
Suzuki

Akciók

Megújult a Motor-Parts

Új helyen, méretre és a szolgáltatásokat tekintve is kibővülve működik a szalon

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Teljesen megújult a Motorparts motorosbolt (mostantól Motor-Parts): új helyen, kibővülve várja továbbra is a motorosokat a Nissin, az Ipone és az LS2 termékek széles palettájával.

Szentendrén, tehát egy igazi motoros környéken nyitotta meg kapuit a kibővített Motor-Parts szalon, amely mostantól használt motorokkal is foglalkozik. Az új Motor-Parts könnyen útba esik a főváros-közeli “motorosparadicsomok” felé vezető úton, de ha mégsem, akkor sincs baj: a Moto.hu budapesti üzletében (Batthyány utca 13.) szintén megtalálható a M-P kínálata.

Utóbbi továbbra is LS2 bukósisakokból és ruházatból, Ipone kenőanyagokból és tisztítószerekből, Nissin fékbetétekből, Ermax plexikből és idomokból, illetve Vector motorzárakból áll. Hogyha futárkodással keresed kenyered, akkor a Motor-Parts-ban a helyed, mert a futároknak mindezekből 10 százalék kedvezmény jár. Februártól egyébként a Moto.hu említett üzlete lesz a M-P budapesti bemutatóterme, de akkor sem maradsz ki a jóból, ha messzebb laksz a fővárostól: a Motor-Parts viszonteladói hálózatának “sávszélessége” Pécstől egészen Debrecenig tart, szóval szinte az egész országban megtalálod a szalon termékeit. Hogy pontosan hol, arról részletesebb infókat találsz az üzlet honlapján. Hogyha már a weboldalnál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy teljesen átalakult, külsőre és belsőre is sokkal modernebb lett, ráadásul új funkciókkal és webshoppal bővült. Bár még nem üzemel teljes gőzzel, de azért vess rá egy pillantást, mert sokkal átláthatóbb a korábbinál: könnyebben megtalálod, hogy milyen alkatrészre vagy kiegészítőre van szüksége a motorodnak vagy quadodnak.


Új helyen, jóval tágasabb helyiséggel várják a vásárlókat


Ipone és LS2 termékek széles választéka a szalonban

Motor-Parts

2000. Szentendre, Pannónia u. 1-3.
Web: www.motor-parts.hu
E-mail: info@motor-parts.hu
Tel.: +3630 402 7481


Használt motorokkal is bővült a Motor-Parts profilja, a Nissin fékbetétek továbbra is kaphatóak

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending