Csatlakozz hozzánk

Blog

Megújult a MOL Motoros Family

Kis Viktória, Müller Attila és Kamarás Iván mellé keres ún. civil nagyköveteket a mozgalom, ami komoly juttatásokkal jár…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Harmadik éve, hogy a motoros társadalomban létrejött egy különleges kezdeményezés hazánk egyik legnagyobb vállalatának támogatásával. A MOL Motoros Family idén új nagyköveteivel, Kis Viktóriával, Kamarás Ivánnal és Müller Attilával várják civil nagykövet társaikat, hogy az idei évben is együtt segíthessenek a rászorulóknak: a párosok összesen közel 1 millió Ft támogatást kapnak az olajipari vállalattól, hogy megvalósíthassák a közösség által megszavazott különböző jótékonysági célkitűzéseket.

A MOL Motoros Family újdonsült nagykövetei szeptember 10-ig várják civil párjuk jelentkezését, hogy együtt gurulhassanak különböző jótékonysági ügyek érdekében. A programnak most bárki részese lehet, és a civil nagykövet címmel együtt járó díj mellett nemcsak motoros élményekkel gazdagodhat, de nagykövet párjával együtt kampányolhat az adott cél megvalósításáért. A nagykövetek kiválasztásánál természetesen nemcsak az ismertség, de a motorozás iránti elkötelezettség is szempont volt.

„A motorozás számomra életérzés, a szabadság jelképe. Amikor a gépre szállok, megszűnnek a gondok, a hétköznapi problémák. Ezt a pozitív érzést szeretném átadni a lehető legtöbb embernek, és a motoros család többi tagjával együtt segíteni. Ezért örülök, hogy idén csatlakozhattam a MOL Motoros Family csapatához, és részese lehetek a programnak!” – nyilatkozta Müller Attila színész, a MOL Motoros Family Nagykövete.

A nagykövet párosok létrejöttét követően egy izgalmas, és az egész országot érintő kampányt indít a MOL. A kezdeményezés célja, hogy a motoros család képviselői bebizonyítsák, összefogással, tenni akarással jobbá tudják varázsolni a hétköznapokat, és segítséget tudnak nyújtani azoknak, akik arra a leginkább rászorulnak. A program során összesen 3 jótékonysági cél kerül megvalósításra, melynek kiválasztásában a MOL Motoros Family családtagok szavazata dönt majd, és az egyes jótékonysági célkitűzések megvalósításához 300.000 Ft támogatást is kapnak a nagykövetek.

A mostani program érdekessége, hogy a három nagykövet között idén egy profi motorversenyző hölgy, Kis Viktória is helyet kapott, aki a kezdeményezés kapcsolatban kifejtette: „A motorozásnak rengeteget köszönhetek, hiszen a versenyekre való felkészülés rendszert hozott az életembe, megtanultam, mit jelent a kitartás, a célokért való küzdelem, hogy kemény munkával igenis valóra válhatnak az álmaink. Ezt szeretném átadni minden motoros családtagnak és a „civileknek” egyaránt, és meggyőződésem, hogy erre tökéletes lehetőséget nyújt a MOL Motoros Family kezdeményezése”

Parkolótábla motorosoknak

A harmadik nagykövet egy országosan ismert és népszerű színész, Kamarás Iván lett az idei évben, aki a következőket emelte ki a kezdeményezésről és a motorozáshoz fűződő viszonyáról: „A színészet a szabadságról, az önmegvalósításról szól, ahol szerencsére az évek alatt számos szerepben kipróbálhattam magam. Ezt hozza el a motorozás, amikor a szabadban élvezem a napsütést, és a motor energikus búgását. Szeretném minél több embernek átadni ezt a boldog érzést, így remélem, minél többen csatlakoznak a motoros családunkhoz, és együtt szebbé tesszük a világot”

A Motoros Family terveiben ugyanakkor nemcsak a jótékonyság szerepel az idei évben. Nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy erősítsék a köteléket a hazai motoros család tagjai között. Ebben a szellemben rendezik majd meg a Motoros Family Jamboree-t is, melynek keretében szeptember 17-én egy izgalmas programokkal megfűszerezett napot tölthetnek együtt a motorosok a Cser-tó mellett.

Mi vár a Civil Nagykövetekre?
• 100.000 Ft értékű MOL GreenCard üzemanyagkártya
• Egyedi, hímzett motoros kabát
• Közös kampány Celeb Nagykövet párjával, melynek megvalósításához 300.000 Ft támogatás jár

Hogy lehetsz Te is Civil Nagykövet?
• A jelentkezésért nem kell mást tenni, mint egy motivációs videót feltölteni a MOL Motoros Family Facebook oldalára

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending