Connect with us
just1 mx
Suzuki

Kirakat

Megújul a Nolan levehető állú bukósisak

Méghozzá kétféle kivitel is lesz belőle N70-2X és N70-2GT. Ezekkel az új elnevezésekkel lesz elérhető mostantól a népszerű Nolan levehető állú bukósisak

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az első amit be szeretnénk nektek mutatni a Nolan N70-2X adventure bukósisak.

A korábbi jól ismert általunk is tesztelt Nolan N44-es sisak utódja lett az N70-2X. Ez a sisak adventure, crossover kategóriába tartozik. Dupla homologizációval és kivehető állvédővel rendelkezik. Az állvédő a designhoz fog passzolni, amely fullface kinézetet kölcsönöz, jobban álcázza a kivehető állvédős részt, mert végre nem üt el a dekortól.
Adventure sisak mivoltából plexi nélkül is használható. A sisaknak rendkívül széles a látómezeje, ezzel még biztonságosabbá téve a motorozást.
Szűkíthető a gallérja, hogy megszűrje akár a hangokat, akár a levegő áramlást, akárcsak az N100-5.


A másik, a Nolan N70-2GT crossover újdonsága 2019-re!

A korábbi jól ismert N44 EVO sisak utódja lett, mint feljebb pozícionált N70-2 GT. Letakarható a plexi mechanika, ezzel védelmet nyújtunk a mechanikának, hogy ne mehessen bele kosz menet közben. Dupla homologizációval (azaz állvédővel zárt sisakos minősítéssel) és kivehető állvédővel rendelkezik. Többfokozatú beépített napszemüveg is megtalálható benne.

Őrült jó szellőzés jellemzi az N-com gyári kommunikáció előkészítésű variálható bukósisakot. Az állvédő ennél is a designhoz passzoló dekorokban pompázik és 16 színben, két héjméretben és XXS-től 3XL-ig kapható.
Ár: 82.500 Ft-tól

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending