Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megszületett az ítélet a márciusban halálra gázolt motoros férfi ügyében

Nyugtató és alkohol hatása alatt autóval gázolta el a motorost

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Körmendi Járásbíróság tegnap ítéletet hozott K.I. halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés ügyében. A férfi már 2017. március 30-án este 8 órakor Szentgotthárdon ittasan egy lakóépület falának tolatott, majd zavartalanul tovább autókázott az éjszakában.
Másnap délelőtt már nyugtatóval és alkohollal tankolta fel a szervezetét, és úgy folytatta esti tevékenységét. Délután 5 óra körül Szentgotthárd lakott területén kívül körülbelül 100 km/h sebességgel áttért a szemközti sávba ahol egy motoros 70 km/h sebességgel szabályosan haladt az úton. Bár a vádlott fékezett és jobbra kormányozta az autóját, 100 km/h sebességgel összeütközött az addigra már 40-50 km/h lelassító motorossal, aki felcsapódott az autóra, majd az úttestre és a helyszínen életét vesztette.

A vádlott a balesetet megelőzően pár órával körülbelül egy tucat xanaxot és rengeteg alkoholt fogyasztott, ami egymás hatását felerősítette és súlyosbította.

A bíróság 5 év 3 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre, ezen felül 5 év közügyektől való eltiltásra ítélte és végleges hatállyal eltiltotta a járművezetéstől.

Kérdem én: Ennyit ér egy élet? 🙁

forrás: 112press.hu

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending