Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megnyitott az olasz motorkiállítás (Videóval)

A Közlekedési Múzeumban ma indult el az olasz motorok három hetes kiállítása

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Közlekedési  Múzeumban ma indult el az olasz motorok három hetes kiállítása

Reggel 10, óriási ember tömeg a Közlekedési Múzeum előtt és persze azon belül is. A szokásos látogatókon kívül, ezennel kint volt az egész motoros szakma is, ugyanis idén először külön olasz motor kiállítás vette kezdetét Expo Motor Italia címmel. Három héten keresztül lesz nyitva az érdeklődök előtt, egész pontosan e hónap 28-áig. Piaggio, Vespa, Ducati, Aprilia, Bimota, Beta, Moto Morini, Moto Guzzi, azok, amiket látni lehet, de biztos van még márka amit hirtelen kihagytam. Sajnos az MV Agustát nem, a legemblematikusabb márka valamiért nem képviselteti magát. Közben eszembe jutott, a Malaguti és a Gilera maradt ki, illetve Talmácsi Gábor világbajnok, 125-ös Aprilia-ja.

Emellett pedig megtekinthetőek a múzeumban állandóan kiállított veterán, sőt történelmi jelentőségű motorok is. Azokat is érdemes legalább egyszer végignézni, a fiataloknak azért, hogy lássák, honnan fejlődtek ki a mai motorok, az idősebbeknek pedig nosztalgiából, mert kölyökként talán pont ugyanolyanokat hajtottak árkon-bokron át. BenZso is talált ismerős gépeket, talán még egy könny is elcsordult a szeme sarkában 🙂 Nem óriási kiállítás, de jó program, sok érdekeset látni a Közlekedési Múzeumban, úgy egyáltalán is, most pedig főleg. Ide kattintva bővebben olvashattok a kiállításról illetve a kiállítókról.

Természetesen mi is hivatalosak voltunk a megnyitóra. Az eseményen lőttünk videót és egy csomó képet is, azt hiszem most inkább beszéljenek azok, mint én.

Expo Motor Italia megnyitó

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending