Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megnyílt az Automobil és Truck Expo kiállítás a Hungexpon

Május 14-én nyitott és május 18-ig nyitva is tart a Budapesti Vásárközpontban az AUTOMOBIL.
 
 
 
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az idei autókiállításon a hazai eladási listákon előkelő helyeket elfoglaló márkák, terepjárók és a felső kategóriát képviselő modellek is megjelennek. A kiállítók között – a vásárlási szándékkal érkező látogatók döntését megkönnyítő – szakmai tanácsadó és pénzügyi megoldásokkal jelentkező kiállítók is lesznek. Ez utóbbit képviseli a kiállítás fő támogatója a K&H Lizingcsoport.

Az Automobil kiállítással együtt zajlik a 13. Országos Amerikai Autó Bemutató, ami a Vásárközpont B pavilonjában legalább kétszáz tengeren túlról származó autócsodával várja a közönséget, s a hét végén szervezett találkozóra legalább ennyi „országúti cirkálót” várnak a pavilon mellett kialakított helyekre.

Az AUTOMOBIL-on ezúttal a háttéripart képviselő szervíztechnikai, alkatrészgyártó és forgalmazó cégek is részt vesznek, s szakmai konferenciákra is sor kerül. A témák között a hazai gépjárműipari kutatás-fejlesztés eredményei, a Forma1 technikák, a hibridjárművek, az autózás, a mobilitás jövője is szerepelnek.
A TRUCK-EXPO az idén az Automobil 2008 kiállítással együtt jelentkezik. A nagyhaszon gépjárművek szakkiállításán bemutatkoznak a hazai piac meghatározó cégei, de lesznek belga, román illetve szlovák kiállítók is.

Az első napon, szerdán 33%-os kedvezménnyel árusított „Indíts jegy”-gyel lehet megtekinteni a kiállításokat. Az AUTOMOBIL és TRUCK-EXPÓ a többi napokon is közös belépőjeggyel látogatható. Minden, legkésőbb vasárnap délután 3 óráig megváltott jegy sorsoláson vesz részt, amelyen egy tuningautó talál gazdára.


 

Motoros szemszögből is kilátogattam ma kicsit nézelődni. A Talmácsi Motosport egyesület Agipos standjával és kamionjával találkoztam először, majd szépen sorban mentem tovább a sorokon.

 
 
 

 

Sajnos nem kell hatalmas dolgokra számítani, ez nem az a kiállítás, ami nagyon megdobogtatja a benzingőzzel átitatott szíveket. Néhány importőr is felvonult, de a többség távol maradt az Automobil kiállítástól.

Azért lehet érdekességeket is látni. Ilyen volt például ez a Lotus, vagy rengeteg csinos hostess és kint van Kovács Niki 125-ös versenymotorja is egy Harley társaságában az egyik standon.

 

 

Ami számomra a legmeglepőbb volt, hogy a 2009-es segédmotorkerékpárok vizsgáztatására már be lehet szerezni a megfelelő vizsgáztató berendezéseket is a Szervíz Trade standján. Jó előre fel lehet készülni egy új vállalkozásra, hiszen rengeteg munka lesz ezekkel a kismotorokkal mire mindegyikre rendszám kerül. És még quadokat is lehet majd vizsgáztatni, ami végre fellendítené újra a négykerekek piacát.

 
 

 
 
 
Jó szórakozást mindenkinek!

 

 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending