Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megműtötték Sebestyént

Sikeres térdoperáción van túl Sebestyén Peti – egy régebbi sérülése hátráltatta

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

Sikeres műtéten van túl Sebestyén Peti: az elmúlt MotoGP-szezon egyetlen magyar résztvevőjének a térdét kellett “helyre tenni”. A még egy darabig “fekvőbeteg”, leendő Moto3-as versenyző reméli, hogy az idény kezdetére maradéktalanul felépül.

November végén az Uzsoki Utcai Kórházban Dr. Vásárhelyi Gábor vezette orvoscsapat műtötte meg az ifjú motorversenyzőt. Peti egy évvel ezelőtt egy edzés során bukott és szenvedett balesetet, amit most már orvosolni kellett, mivel a 2011-es szezont fájó térddel csinálta végig – ami nem akadályozta abban, hogy teljes erőbedobással dolgozzon.

“A csapatfőnököm, Stefano Favaro segített abban, hogy a jövő évi szezon kezdete előtt megoldódjon ez a probléma” – mondta otthoni lábadozása alatt Peti. “Az orvosok négy hét pihenőt írtak elő, és ugyan még csak az elején tartok, de már most nehezen bírom az ágyban fekvést. Úgy gondolom, két-három hét múlva kiszállhatok az ágyból és mankóval elkezdhetek közlekedni. A kényszerpihenő után kezdődik a gyógytorna időszaka, amely átvezet a következő versenyekre való felkészülésre”

Peti szerencsére a családjára és a barátaira is támaszkohat ezekben a nehéz napokban: “Nagy öröm számomra, hogy rengetegen kívántak jobbulást, és olyanok is telefonálnak, akikre nem is számítottam. A családom mindenben segít, ahogy mankóval el tudok indulni iskolába, apukám fog majd autóval szállítani. A sport mellett számomra fontos, hogy a tanulásból se maradjak ki”. A fiatal versenyző nagyon szeretné, hogy ne menjen a következő szezon kárára ez a mostani műtét: “Bízom abban, és azért fogok dolgozni, hogy a jövő évi szezonkezdetre ismét 100 százalékossá váljon a teljesítményem, és semmi ne akadályozzon meg abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el”


Peti még az utolsó futamon, Valenciában váratlan apriliás lehetőséghez jutott

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending