Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Megmentették a leszakadt lábú motorost!

A balesetet szenvedő motorost életben tartották, és megkeresték leszakadt végtagját

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Tegnap a Kozármislenynél található körforgalomnál, a Nagyárpád felé vezető kijárat előtt rettenetes balesetet szenvedett az a motoros fiatalember, aki akkora erővel ütközött egy autóval, hogy az ütközés során leszakadt a lába.

A munkából hazafelé tartó Rózsa-Bakacsi Ferenc szemtanúja volt a balesetnek, s nem tétovázott, rögtön a motoros segítségére indult. Mire odaért, egy szabadnapos mentőtiszt és egy autó sofőrje már megkezdték a sérült ellátását, Ferenc pedig megkereste a leszakadt végtagot.
A sérült részt szakszerűen ellátták, elkötötték, és próbálták eszméleténél tartani a fiatalembert.
Ferenc az autójában lévő EÜ dobozban található gézzel fedőkötést tett a leszakadt végtagra, mire a rendőrök a helyszínre érkeztek.
Egy másik autós hölgy elrohant a legközelebbi benzinkútra jeget kérni, hogy szakszerűen jégre tehessék a végtagot, majd a mentők kiérkezéséig lelkileg segítették a sérültet.
A szabadnapos polgárőr a baleset után még ott maradt, és segített a forgalom elterelésében.

Rózsa-Bakacsi Ferenc és a többi segítő (sajnos a nevüket eddig nem hozták nyilvánosságra) hatalmas erejükkel, lélekjelenlétükkel, példaértékű emberséggel álltak helyt ebben a hihetetlenül szörnyű eseményben. Nem csak egy életet mentettek meg, hanem esélyt adtak egy esetleges helyreállító műtét sikeréhez!

(A kép illusztráció!)

 

 

 

 

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

MPS AIRFORM

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending