Connect with us
Suzuki

Hírek

Megmentették a leszakadt lábú motorost!

A balesetet szenvedő motorost életben tartották, és megkeresték leszakadt végtagját

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tegnap a Kozármislenynél található körforgalomnál, a Nagyárpád felé vezető kijárat előtt rettenetes balesetet szenvedett az a motoros fiatalember, aki akkora erővel ütközött egy autóval, hogy az ütközés során leszakadt a lába.

A munkából hazafelé tartó Rózsa-Bakacsi Ferenc szemtanúja volt a balesetnek, s nem tétovázott, rögtön a motoros segítségére indult. Mire odaért, egy szabadnapos mentőtiszt és egy autó sofőrje már megkezdték a sérült ellátását, Ferenc pedig megkereste a leszakadt végtagot.
A sérült részt szakszerűen ellátták, elkötötték, és próbálták eszméleténél tartani a fiatalembert.
Ferenc az autójában lévő EÜ dobozban található gézzel fedőkötést tett a leszakadt végtagra, mire a rendőrök a helyszínre érkeztek.
Egy másik autós hölgy elrohant a legközelebbi benzinkútra jeget kérni, hogy szakszerűen jégre tehessék a végtagot, majd a mentők kiérkezéséig lelkileg segítették a sérültet.
A szabadnapos polgárőr a baleset után még ott maradt, és segített a forgalom elterelésében.

Rózsa-Bakacsi Ferenc és a többi segítő (sajnos a nevüket eddig nem hozták nyilvánosságra) hatalmas erejükkel, lélekjelenlétükkel, példaértékű emberséggel álltak helyt ebben a hihetetlenül szörnyű eseményben. Nem csak egy életet mentettek meg, hanem esélyt adtak egy esetleges helyreállító műtét sikeréhez!

(A kép illusztráció!)

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending