Connect with us
just1 mx
Suzuki

Sokkoló

Meglepetés a bozótból

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A másodperc tört része. Ennyi idő alatt ugrott ki a motoros elé az őz, és csak a szerencsén múlott, hogy nem mondjuk egy nagyobb vadállat találta telibe. Ez is jól jelzi, hogy a terepmotorozás nem éppen veszélytelen, pláne nem akkor, ha a vadvilág territóriumát is keresztezzük vele.

A Siren7 rendszerével megelőzhetjük a vadbaleseteket!

De mit tehetünk ellene?

A vadgázolás sajnos nem csak ilyen esetekben jelent veszélyt, ráadásul motoron sokkal komolyabb problémát okozhat egy kisebb testű állat is, mint mondjuk az autósok esetében. Ám közlekedjünk bármelyikkel, a kulcs inkább a megelőzésben lehet.

Jelenleg a Siren7 rendszerét teszteljük, mely egy mindössze 50 grammos, kétoldalú ragasztó segítségével könnyen felhelyezhető eszköz, ami 120 decibellel, 300 méteres körben fejti ki hatását.

Mindezeket az adatokat 90 km/órás sebesség mellett is hozza a Siren7. Az eredményeket a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. vizsgálati jegyzőkönyve is alátámasztja – az akusztikai laborban elvégzett mérések itt érhetőek elA Siren7 nem igényel áramforrást, autókon és motorokon pedig egyaránt alkalmazható!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending