Connect with us
Suzuki

Hírek

Megkerült az ellopott motorkerékpár

Nincs mindenkinek ekkora szerencséje, mint ennek a fiatalembernek, akinek ellopták a motorkerékpárját, és egy évre rá vígan haza is vihette.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Lopás bűntett gyanúja miatt az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse indított nyomozást  ismeretlen tettesek ellen, akik 2018 májusában egy fedémesi családi ház garázsából kéziszerszámokat, jármű-alkatrészeket, hangfalakat és egy nagy értékű motorkerékpárt tulajdonítottak el.

A nyomozóknak sikerült rövid idő alatt azonosítani és gyanúsítottként kihallgatni K. Gergő 30 éves és K. Gyula 36 éves bükkszenterzsébeti lakosokat. Az otthonukban tartott kutatáskor az eltulajdonított értékeket – a motor kivételével – mind megtalálták a rendőrök.

A folyamatban lévő eljárásban egy harmadik feltételezett elkövető nyomára bukkantak, aki ellen körözést adott ki a nyomozó hatóság.

A nyomozás során felmerült újabb információk alapján a rendőrök 2019. február 21-én házkutatást tartottak egy Bükkszenterzsébet külterületén lévő ingatlanban, ahol megtalálták az ellopott motorkerékpárt is, amelyet másnap visszakapott a tulajdonosa.

Forrás: Egri élet

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending