Csatlakozz hozzánk

Blog

Mégis megépül a BalatonRing?

Nem hagyják leülni a balatonringi iszapot. Állítólag felépítik, de lehet nem a Sedesa.

Közzétéve

ekkor

Euromotor3

Egy, a neve elhallgatását kérő érintettől megtudtuk, hogy június – július magasságában lesz döntés arról, hogy ki, hogyan és milyen forrásból fogja megépíteni a Balatonringet.

MPS Turismo
Euromotor3
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

A hírek szerint a változtatásoknak megfelelően, még korábban módosították a Balatonring építési engedélyét, amely április 6-án emelkedett jogerőre, vagyis elméletileg jogi szempontból semmiféle akadály nem áll a sávolyi motoros pálya megépítésének az útjába. Egy, a neve elhallgatását kérő érintettől megtudtuk, hogy június – július magasságában lesz döntés arról, hogy ki, hogyan és milyen forrásból fogja megépíteni a Balatonringet. Állítólag egyáltalán nem biztos, hogy a Sedesa égisze alatt fut majd az építkezés, tehát ezek szerint más befektető is szóba jöhet. Annyi biztos, hogy a magyar MotoGP rajongók szempontjából teljesen mindegy, hogy végül is ki fogja megépíteni a pályát, csak végre legyen kész és rendezzenek is rajta világbajnoki futamokat.

Szerintetek lesz ebből valami? Na meg, ha nem a Sedesa fogja építeni, vajon akkor is idehoznák a MotoGP-t? (Mert ugye tudjuk, hogy azért van kapcsolat a kettő között)

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Asesso

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending