Csatlakozz hozzánk

Hírek

Mégis lesz magyar az IDM-ben

Július 3-a és 5-e között a Hungaroring ad otthont a nívós német superbike bajnokságnak, melynek betétfutamán, az ADAC Junior Cup sorozatban hazai versenyző is rajthoz áll

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábor ígéretes tanítványa, a most 15 éves Somosi Alexanderért izgulhat majd a magyar közönség. A Talmácsi Racing versenyzője sokat edzett az utóbbi időben és Talma irányításával tudatos felkészülésen van túl. A hétvégi indulás remek lehetőség számára, hogy hazai pályán és hazai közönség előtt, ráadásul egy elit bajnokságban (IDM infó és jegyek) bizonyíthassa rátermettségét.

“Alapos felkészülés előzte meg Alexander hétvégi indulását a Hungaroringen. A lehetőségek függvényében biztosítottunk számára mindent ahhoz, hogy a legjobb formában állhasson rajthoz a mogyoródi pályán. Tény, hogy Alexander számára új lesz a KTM versenymotor, viszont a pályát jól ismeri, amiből előnyt kovácsolhat. Két alkalommal én magam is motorra ültem vele és mögötte menve néztem, hogyan motorozik, hogyan veszi a féktávokat, majd számos jó tanáccsal láttam el, amiket rendre megfogadott és egyre jobb köridőket ért el. Szombaton és vasárnap övé lesz a főszerep” – nyilatkozta Talmácsi.


“Talmácsi Racingnek és személyes támogatómnak, Thomas Breitlingnek köszönhetően nagyon sok időt tudtam motoron tölteni az elmúlt időszakban, illetve a felkészülés jegyében indultam a MAMI Kupa euroringi versenyén is. Több alkalommal tréningeztem már a Hungaroringen, így a pályát egészen jól ismerem. A versenyen mindenki egyforma KTM motorokkal megy majd, amivel ugyan még nem mentem, de már alig várom, hogy kipróbáljam és bízom benne, hogy végül a futamon majd a top10-ben érek vele célba” – mondta Somosi Alexander.

Comments

comments

Trending