Connect with us
Suzuki

Hírek

Mégis lesz magyar az IDM-ben

Július 3-a és 5-e között a Hungaroring ad otthont a nívós német superbike bajnokságnak, melynek betétfutamán, az ADAC Junior Cup sorozatban hazai versenyző is rajthoz áll

Published

on

nap videoja 2015 junius
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Talmácsi Gábor ígéretes tanítványa, a most 15 éves Somosi Alexanderért izgulhat majd a magyar közönség. A Talmácsi Racing versenyzője sokat edzett az utóbbi időben és Talma irányításával tudatos felkészülésen van túl. A hétvégi indulás remek lehetőség számára, hogy hazai pályán és hazai közönség előtt, ráadásul egy elit bajnokságban (IDM infó és jegyek) bizonyíthassa rátermettségét.

“Alapos felkészülés előzte meg Alexander hétvégi indulását a Hungaroringen. A lehetőségek függvényében biztosítottunk számára mindent ahhoz, hogy a legjobb formában állhasson rajthoz a mogyoródi pályán. Tény, hogy Alexander számára új lesz a KTM versenymotor, viszont a pályát jól ismeri, amiből előnyt kovácsolhat. Két alkalommal én magam is motorra ültem vele és mögötte menve néztem, hogyan motorozik, hogyan veszi a féktávokat, majd számos jó tanáccsal láttam el, amiket rendre megfogadott és egyre jobb köridőket ért el. Szombaton és vasárnap övé lesz a főszerep” – nyilatkozta Talmácsi.


“Talmácsi Racingnek és személyes támogatómnak, Thomas Breitlingnek köszönhetően nagyon sok időt tudtam motoron tölteni az elmúlt időszakban, illetve a felkészülés jegyében indultam a MAMI Kupa euroringi versenyén is. Több alkalommal tréningeztem már a Hungaroringen, így a pályát egészen jól ismerem. A versenyen mindenki egyforma KTM motorokkal megy majd, amivel ugyan még nem mentem, de már alig várom, hogy kipróbáljam és bízom benne, hogy végül a futamon majd a top10-ben érek vele célba” – mondta Somosi Alexander.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending