Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megint műteni kellett Talmácsit

Talmácsi Gábor szerencsétlen sípcsontsérülése után a negyedik(!) műtétjén is túl van. Ilyen kellemetlen sérülést még esés során sem igazán szerzett, nemhogy bukás nélkül…

Közzétéve

ekkor

megint megmutik talmacsit
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábor több mint egy hónapja, június 9-én a portugál versenyen szenvedett egy, a “hihetetlen kategóriába” tartozó sérülést. Hiszen nem hibázott, még csak el sem esett, mégis szilánkos sípcsonttörés lett a vége, miután a felrobbanó motorblokkból kivágódó alkatrész óriási erővel találta el a lábát. Miután hazatért, háromszor is megoperálták sérült végtagját, mivel szövődmények léptek fel nála, majd június 26-án végre elhagyhatta a kórházat, hogy otthonában lábadozzon.

A borzasztó sérülés… Kép: www.twitter.com/talmacsigabor

A minél gyorsabb rehabilitáció érdekében napi rendszerességgel folytatta az előírt kezeléseket, majd a múlt hét közepén egy újbóli szövődmény miatt elkerülhetetlen volt egy újabb – negyedik – műtét. Az operáció során további elhalt izomrészt és szöveteket kellett eltávolítaniuk az orvosoknak, és a műtét végén sikerült teljesen bezárniuk a sebet. Világbajnok motorosunk jelenleg is kórházban van és mindaddig bent is tartják őt, amíg meg nem győződnek arról, hogy nem veszélyezteti további gyulladás a magyar versenyző lábának gyógyulását.

Reméljük, a következő futamon már teljesen felépülve vesz részt a világbajnok

Forrás: TGM

Comments

comments

Trending