Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megint műteni kellett Talmácsit

Talmácsi Gábor szerencsétlen sípcsontsérülése után a negyedik(!) műtétjén is túl van. Ilyen kellemetlen sérülést még esés során sem igazán szerzett, nemhogy bukás nélkül…

Közzétéve

ekkor

megint megmutik talmacsit
RST AIRBAG

Talmácsi Gábor több mint egy hónapja, június 9-én a portugál versenyen szenvedett egy, a “hihetetlen kategóriába” tartozó sérülést. Hiszen nem hibázott, még csak el sem esett, mégis szilánkos sípcsonttörés lett a vége, miután a felrobbanó motorblokkból kivágódó alkatrész óriási erővel találta el a lábát. Miután hazatért, háromszor is megoperálták sérült végtagját, mivel szövődmények léptek fel nála, majd június 26-án végre elhagyhatta a kórházat, hogy otthonában lábadozzon.

A borzasztó sérülés… Kép: www.twitter.com/talmacsigabor

A minél gyorsabb rehabilitáció érdekében napi rendszerességgel folytatta az előírt kezeléseket, majd a múlt hét közepén egy újbóli szövődmény miatt elkerülhetetlen volt egy újabb – negyedik – műtét. Az operáció során további elhalt izomrészt és szöveteket kellett eltávolítaniuk az orvosoknak, és a műtét végén sikerült teljesen bezárniuk a sebet. Világbajnok motorosunk jelenleg is kórházban van és mindaddig bent is tartják őt, amíg meg nem győződnek arról, hogy nem veszélyezteti további gyulladás a magyar versenyző lábának gyógyulását.

Reméljük, a következő futamon már teljesen felépülve vesz részt a világbajnok

Forrás: TGM

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending