Csatlakozz hozzánk

Hírek

Meghívó: TesztMotor Klubnap – IV. forduló

Negyedik alkalommal rendezzük meg a hernádi TalmaRinges (kis)motorozásunk

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Idén negyedik alkalommal próbáljuk összetrombitálni a kicsiket és nagyokat egy élvezetes, izgalmas, közös motorozásra. Egy olyan önfeledt kergetőzésre, ahol nyugodtan lehet feszegetni a határokat, mert nem történhet baj, ahol csakis a vezető tudása számít, ami szín tiszta  versenyhangulatot ad mindenkinek, ahol végre eldönthetitek a haverokkal, hogy ki a jobb, és ahol a kicsik körözik le a felnőtteket, és nem fordítva. Nem hiszed?

Összesen öt TesztMotor Klubnapot terveztünk 2010-re, amiből három már sikeresen lezajlott. Sajnos úgy esett, hogy a most soron következő negyedik lesz az utolsó, így aki eddig kihagyta ezt a fajta motoros murit, az most semmiképp se szalassza el. Hogy miről is szól az egész?

Kis, 50 köbcentis Yamaha PW 50-esekkel “száguldunk” körbe-körbe, előzgetünk, térdkoptatunk, versenyzünk és folyamatosan gyorsulunk. Nagyon jó élmény a kezdeti botladozás után egyre szebb és szebb íveken, egyre lendületesebben tartani a többiek a tempóját, sőt mi több, egyszer csak leelőzni őket. Aztán ők minket, majd újra mi jövünk és így tovább. Akár csak egy igazi motorversenyen. Természetesen nagyon sokat lehet gyakorolni (ami amúgy nagyon sok elemében visszaköszön a nagymotorokon is), de az izgalmak miatt a nap vége felé elindítunk egy-két közös futamot is.

Sorsolás alapján mindenki felsorakozik a rajtrácsra, majd a zöld jelzést követően 10 körön keresztül kell egyre előrébb és előrébb jutni. A legügyesebbek még ajándékokat is kapnak!

A támogatást ezúton is köszönjük a Right Guard-nak, a Merillo Caffe-nak Red Racing-nek, és a Talmácsi Motorsport Iskolának!

Fontos infók:

esemény: IV. Talmácsi Motorsport – TesztMotor Klubnap
dátum: 2010. szeptember 4. 10:00
helyszín: 2376. Hernád, Köztársaság út 45. (térkép)
motorozás díja: 6.000 Ft

Ha még nem kaptatok kedvet a szombathoz, akkor nézzétek a következő videókat! Számítunk rátok!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending