Csatlakozz hozzánk

Akciók

Meghívó: Motorozás a nyugati határ mentén

A Rhino Tours csapata újabb túrára toboroz, ezúttal (majdnem) belföldre

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Rhino Tours

Egy kellemes hétvégi motoros élményt kínálunk szeptember utolsó hetében! Családias, laza gurulásra invitálunk mindenkit, aki kacérkodott már a gondolattal, hogy kipróbálja a “Rhinos élményt”.

Szombaton a reggeli találkozás után az osztrák határ menti falucska, Hegykő a cél. Ide ebédre leérünk és a szállások elfoglalása után indulunk az osztrák oldalon lévő szerpentinek megvizsgálására. Késő délután fogunk csak visszaérni Hegykőre. Este vacsora és a “kinek ért le jobban a lábtartója” téma megbeszélése következik.

Vasárnap reggel újra átmegyünk a sógorokhoz és legurulunk Szentgotthárdig, itt áthaladunk a fenséges Őrségi Nemzeti Parkon, hogy aztán Keszthelynél érjünk a Balatonhoz. Laciék kedvenc helyén ebédelünk, és utána jövünk haza Budapest felé.

A túrát azoknak is ajánljuk, akiknek egy hosszabb külföldi túra nem fér bele az idejükbe, viszont szívesen gurulnának a Rhinos csapattal. Ha szeretnél a pároddal egy kellemeset motorozni, ez egy remek alkalom lesz, nem sietünk, nem megyünk sokat, és még egy kis wellnessre is lesz lehetőség a szálláson!


További információ, túrabeszámolók: rhinotours.hu

A túra tervezett hossza: 820 km
A részvételi díj tartalmazza a szállás, reggeli-vacsora, a túravezetés és a szervezés költségeit!
Túravezetők: Dobos Zoltán és Szili Krisztián

Indulás/Érkezés:
2010.09.25. / 2010.09.26.
Túra hossza:
2 nap
Jelentkezési határidő:
2010.09.14. 00:00.
Résztvevők száma:
9 / 12 fő (össz. 5 motorral)
Részvételi díj:
16900 Ft /fő


Az Őrségi Nemzeti Park romantikája – tökéletes túracél


A Karasna jóvoltából motorbérlésre is van lehetőséged, a túradobozzal, túraplexivel és bukócsővel ellátott Honda Transalp napi 15.000 forintért tart veled

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending