Csatlakozz hozzánk

Hírek

Meghívó motoros fagyizásra

A Karasna össznépi motoros fagyizást szervez szombatra. A számlát ők állják.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Karasna össznépi motoros fagyizást szervez szombatra. A számlát ők állják.

Kern András után szabadon, “elfogtam egy levelet”, a feladó a Karasna Motorosbolt. A tárgy roppant kíváncsiságot szült bennem, mivel hogy fogalmam sem volt mit jelenthet -főleg egy motoros bolt kontextusában- a “fagyizás hírlevél” szóegymásutánság, már hogy ily kegyetlen legyek a magyar nyelvvel. Elővettem hát elektronikus levélkésem és felbontottam a virtuális borítékot és lám mit találtam.

Idézem: “Minden kedves motoros barátunkat és utasát meghívjuk egy közös fagyizásra a Váci út 13. szám alatti Andretti fagyizóba 4 gombóc fagylaltra. Indulás, 2009. 10. 03-án szombaton, 14:00-kor, a Karasna Motorosbolt elől.”

Meghívtak minket egy csoportos nyalásra, ráadásul egy igen jó kis cukrászdába a Váci úton. Példaértékű cselekedet, jó ötletnek tartom és bízom benne, hogy minél többen el fogtok menni. Kezd letűnni az idei szezon, de egy jó kis fagyizás ürügyén most szombaton még összejöhetünk ismerkedni, dumálni, no meg gurulni egyet. Tán az időzítés nem az igazi, úgy értem, hogy október első hetéről sok minden, de a fagyi szó biztosan nem jut eszembe. Legfeljebb a fagy, sajnos. Mindegy, a szándék a lényeg, szóval fogadjátok el ezt a meghívót, kapjátok magatok mögé a párotok és tartsatok szombaton a Karasnával 4 gombócra. Lehetetlen megbánni!

Comments

comments

Trending