Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Meghívó motoros fagyizásra

A Karasna össznépi motoros fagyizást szervez szombatra. A számlát ők állják.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A Karasna össznépi motoros fagyizást szervez szombatra. A számlát ők állják.

Kern András után szabadon, “elfogtam egy levelet”, a feladó a Karasna Motorosbolt. A tárgy roppant kíváncsiságot szült bennem, mivel hogy fogalmam sem volt mit jelenthet -főleg egy motoros bolt kontextusában- a “fagyizás hírlevél” szóegymásutánság, már hogy ily kegyetlen legyek a magyar nyelvvel. Elővettem hát elektronikus levélkésem és felbontottam a virtuális borítékot és lám mit találtam.

Idézem: “Minden kedves motoros barátunkat és utasát meghívjuk egy közös fagyizásra a Váci út 13. szám alatti Andretti fagyizóba 4 gombóc fagylaltra. Indulás, 2009. 10. 03-án szombaton, 14:00-kor, a Karasna Motorosbolt elől.”

Meghívtak minket egy csoportos nyalásra, ráadásul egy igen jó kis cukrászdába a Váci úton. Példaértékű cselekedet, jó ötletnek tartom és bízom benne, hogy minél többen el fogtok menni. Kezd letűnni az idei szezon, de egy jó kis fagyizás ürügyén most szombaton még összejöhetünk ismerkedni, dumálni, no meg gurulni egyet. Tán az időzítés nem az igazi, úgy értem, hogy október első hetéről sok minden, de a fagyi szó biztosan nem jut eszembe. Legfeljebb a fagy, sajnos. Mindegy, a szándék a lényeg, szóval fogadjátok el ezt a meghívót, kapjátok magatok mögé a párotok és tartsatok szombaton a Karasnával 4 gombócra. Lehetetlen megbánni!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending