Csatlakozz hozzánk

Hírek

Meghívó: Mike Tamás kiállítása

Február 24-től motorozás témájú kiállítása nyílik a neves airbrush festőnek, Mike Tamásnak. Gyertek el!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Két képzőművész összefogott és elhatározta, hogy a technika világát a kiállító terem falain, műalkotásokként mutassa be, szobrok és festmények formájában. Gulyás Gyula egy fiatal szobrászművész, a motorozás elkötelezettje. A Képzőművészeti Főiskolát faszobrász-restaurátor szakon végezte el, azóta -a motorozás, sebesség, klasszikus versenyautók témában készít bronzból és fából szobrokat, amik már több hazai és külföldi kiállításon szerepeltek sikeresen. Gyula ötlete volt a közös kiállítás Mike Tamással, aki a művészeti iskoláit Pécsett és Budapesten végezte, utána specializálódott az airbrush technikára.

Tamás egy évtizede fest-fúj szórópisztollyal fotórealista képeket vászonra, sikerét számos eladott kép bizonyítja. A közös kiállításra Tamás hat új, nagyméretű képet festett, motorozás, motor alkatrészek, sebesség témában. Az ötletet a belvárosi G13 Galéria karolta fel. Az alkotások mellett egy gyönyörűen restaurált veterán motor is ki lesz állítva, ami ebben a környezetben valóban műalkotásként fog hatni. A kiállítás megnyitója február 24-én lesz, 19 órakor és április harmadikáig tekinthető meg. Megnyitja Szabó Győző színművész és Mező János a Motorrevü főszerkesztője. A G13 Galéria címe: Budapest, Király u. 13. Minden motorozást, autózást és képzőművészetet kedvelő érdeklődőnek érdemes lesz ellátogatnia a kiállításra.

Itt megnézhetitek a meghívót: KATT.
Illetve ajánljuk figyelmetekbe Mike Tamás weboldalát, ahol rengeteg munkáját megtekinthetitek: www.miket.huMPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending