Csatlakozz hozzánk

Akciók

Meghívó: Karasna Újévi buli

A Budapest-Bamako rali indulásának alkalmából a Karasna is bulizik

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg, képek: Karasna

A Karasna Motorosbolt Újév indító és a Karasna Team Budapest-Bamako ralin történő indulásának “vidámkodós” eseményére vár “mindenkit, de legfőképpen az érdeklődőket, mert a társadalmunk érdektelen halmaza úgy sem jön el és akkor meg minek is szólítsuk meg Őket”

Már 13-án péntek este vár minket a Bamakóba induló páros a Felvonulási téren, ahonnan a másnap, vagyis szombat reggel 8 órai tervezett induláshoz kötött rali-búcsúceremónia kezdődik – a távolba tartó ismerőseinktől, barátainktól, szeretteinktől. Eme felemelő eseményt a jól megszokott integetést követően egy jó kajálással és motoros ügyességi feladatokkal, valamint az elmúlt évi túráink eseményeink vetítésével szeretnénk emlékezetessé tenni.

Vendéglátóink azon kívül, hogy helyszínt biztosítanak a pit-bike-okkal, pocket-bike-okkal tartott ügyességi versenynek (melynek nyerteseit a Dallas benzinkút és a Karasna közösen ajándékozza meg), külön erre az alkalomra Karasna-menüvel (sajtos-baconos burger, hasábburgonya, választható 0.2l-es üdítő) kedveskednek Nektek 1100 forintos áron. Mindamellett a ’90-es évek péntek esti kötelezően végigizgulandó sorozat (a fiatalabbak és a “szenilisek” kedvéért ez a Dallas volt) szereplőiről elnevezett burgerei várnak rátok.

Az újévi Karasna-buli helyszínei

Budapest-Bamako versenyző-őrültek bámulása szombaton reggel 6-tól 10 óráig a Felvonulási téren (hogy ott pontosan hol? Hát ahol az égett gumiszagot érzed és ahonnan a „harra-ra” hangja szól! :))

“Béltömögetős”, túravetítgetős és a “majd én megmutatom” ügyeskedős programsorozat a Dallas benzinkút- és étteremhálózat Zay utcai (Budapest, III. ker., Zay utca 5. ) töltőállomásán és “vendéglátóipari egységénél” – 15 órától

Ha szeretnél részt venni az ügyességi versenyen, regisztráld magad egy egyszerű e-mail-lel (info@karasna.hu) január 12-éig (18 óráig). A tárgy rovatba kérünk írd azt, hogy “Dallas-Karasna”, a szöveg mezőbe pedig hogy hányan jöttök –  a Karasna küld Neked egy válasz e-mailt a beváltható kuponokkal.


A Karasna Team bamakós versenyautója

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending