Csatlakozz hozzánk

Hírek

Meghívó: DragBike EB, Kunmadaras

Már most szólunk, hogy augusztus 20-23-án gyorsulás EB lesz Kunmadáron. Eddig ilyen sose volt!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Már most szólunk, hogy augusztus 20-23-án gyorsulás EB lesz Kunmadáron. Eddig ilyen még sose volt!

Augusztus 20-23 között kerül megrendezésre az első hivatalos UEM Adreanlin Drgabike Európa Bajnokság, ahol összesen több ezer lóerő csap össze. A nevezési határidő lejárt, s rekord mennyiségű nevező regisztráltatta magát a futamra.

Közöttük a három hivatalos kategória Európa bajnokai is neveztek, így augusztus második felében olyat láthattok Kunmadáron, mint amilyet eddig még soha. A verseny azért is kuriózum, mert Kelet-Közép Európában sem volt még hasonló esemény, mint amire a Speed Riders MC készülődik! A 4 nap részletes programja megtalálható a www.kunmadarasmotorsport.hu oldalon, ahol megláthatjátok a nevezett versenyzőket is, és a gépeik idő és sebesség csúcsait.

Beharangozó videó

Készüljetek föl a 6 másodperces időkre és a 350km/h-ás sebességekre! A négy nap alatt rengeteg koncert, autós gyorsulás, motoros gyorsulás, stuntriding, 20-án éjszakai show és rengeteg meglepetés vár rátok!

Info:
tel.: 30/ 636 – 4264
web: www.kunmadarasmotorsport.hu

Kategórák

Pro Stock Bike

Sima szívó motorral ellátott magas technológiával kialalkított blokkal rendelkező motorok. Ezek a gépek 7 másodperc körüli időkre képesek s a 402 méter végén 280-290km/h-ás sebességgel rongyolnak.


SuperTwin TopFuel Bike

Nitro befecskendezéssel ellátott kéthengeres motorok indulnak ebben a kategóriában. Gyakran a legendás Harley Davidson alapra építik a tulajdonosok a versenygépet, de találunk önálló blokkfejlesztést is. Itt 6 másodperc körüli időkre képesek a versenyzők és a versenytáv végén 320km/h-ával tépnek át a célon.


TopFuel Bike

Ez a kategória a krémje a dragbike versenyzésnek. Ez egy gyűjtő kategória, ahol a TopFuel gépek együtt versenyeznek a Funny bike-okkal és a Comp bike-okkal. Bármilyen üzemanyagot használhatnak, nincs hengerszám megkötés, akár hathengeres gépek is indulhatnak. Ezek a rettenetek 6 másodperc alá is képesek lemenni és több mint 330km/h-val döngetnek a pálya végén.


Superstreet

Hosszított lengővillával ellátott gépek. Full tuningot lehet alkalmazni sőt turbó befecskendezőt és nitrótis, azonban a gépek hátsó kerekén nem lehet drag gumi és nem lehet kitámasztó sem a motoron. Ezek a gépek közel 280km/h-ás sebességre képesek és 8 másodperc alatt száguldoznak a 402 méter végén.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending