Connect with us
Suzuki

Hírek

Meghívó: Autó Motor Sport EXPO 2010

November 12 és 14 között először kerül megrendezésre a magyar autó- és motorsport népszerűsítő kiállítása

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: FaceBook

A Talmácsi Motorpsort és a Sportime Magazin 2010 november 12-14. között közel 5000 négyzetméteren rendezi meg az Auto+Motor+Sport EXPO elnevezésű kiállítását a tradicionális kőbányai vásárváros, a Hungexpo területén a D pavilonban.

Rendezvényünkre az autós és motoros sportágak minden szakágából érkeznek csapatok, versenyzők, köztük a legismertebb bajnokokkal mint Talmácsi Gábor, ifj. Tóth János, Besenyei Péter, Michelisz Norb>ert, Szalay Balázs személyesen is találkozhatnak a rajongók és érdeklődők!
A kiállítás ideje alatt a központi színpadon folyamatos programokkal, vendégekkel, közönségtalálkozókkal szórakoztatjuk a közönséget, a mindig bomba formában lévő extrabantkirály Kőváry Barna műsorvezetésével.

A színpadi programok mellett kerékcsere verseny, szimulátorbajnokság, racing mozi, egy forró benzingőzös helyszíni fotóstúdió és más érdekességek is várják majd a látogatókat!

A kiállítást a Hungexpo-val együttműködve, hosszú távra tervezve, kimondottan hagyományteremtő céllal rendezzük meg azzal a nem titkolt céllal, hogy ez a rendezvény néhány éven belül, közép és kelet Európa legnagyobb nemzetközi, igazán interaktív technikai sport fórumává váljon!

Szeretettel várunk minden technikai sport iránt érdeklődő kedves látogatót!
Nézzék meg, szeressék meg ezeket az izgalmas, varázslatos benzingőzös sportágakat november második hétvégéjén!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Talmácsi István Boncz Elek

a Talmácsi Motorsport és a Sportime Magazin csapata

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending