Csatlakozz hozzánk

Hírek

Meghívó – GoMoto megnyitó

Új taggal bővül az EuroMotor hálózata – szezonzáró bulival ünnepelnek

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor

Új üzlettel bővül az EuroMotorGroup hálózata, a szentendrei GoMoto 2010. december 17-én évbúcsúztató bulival nyitja meg kapuit.

Minden korábbinál több szolgáltatással várja ügyfeleit az EuroMotor és új partnere, a GoMoto. Az EuroMotorGroup hálózat legújabb tagjának szalonjában a motorkerékpár-tulajdonosok nemcsak kedvenc kétkerekűjük, hanem személyautójuk ügyeit is intézhetik.

A GoMoto szolgáltatásai között gépjármű-adásvétel és vizsgáztatás, okmányirodai, biztosítási és hitelügyintézés, valamint gumiszerelés is szerepel. A szalonhoz autó- és motormosó is tartozik, jövő márciusban pedig a már működő autószerviz motoros részleggel bővül. Természetesen az EuroMotor által forgalmazott motoros ruházati termékek és kiegészítők is megvásárolhatók lesznek a GoMoto üzletében: Nolan, X-lite és Schuberth bukósisakok, N-Com sisakkommunikációs rendszerek, Spyke bőr-, textil- és alsóruházat, kesztyűk, csizmák, TCX csizmák és alsóruházat, Zandona protektorok, Kappa dobozok, tanktáskák, plexik és bukócsövek, Sebring EU-normás sportkipufogók és kipufogórendszerek, valamint Wunderlich kiegészítők.

A GoMoto és az EuroMotor a 2010. december 17-én, pénteken, a délután 5 órai kezdetű szezonzáró összejövetelére a cég ügyfelein és a sajtó képviselőin kívül minden erdeklődőt szeretettel vár! Az új üzlet Szentendrén található, a Pannónia utca 1-3. szám alatt, Budapest felől a 11-es (Szentendre belterületén Dózsa György) úton közelíthető meg. A GoMoto szalonja a jobb oldalon, a Dózsa György út és a Pannónia utca találkozásánál várja az érdeklődőket.


Cím: 2000 Szentendre, Pannónia utca 1-3.

További információ:
Tel.: 20-454-5375
06-1-877-4430
E-mail: info@gomoto.hu
iroda@euromotor.hu
Web: www.gomoto.hu
www.euromotor.hu

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending