Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

Meghalt monica9422 – Csak erős idegzetűeknek!

Monika9422 utolsó videója…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Sok kritikát kapott a nem megfelelő védőfelszerelés hiánya miatt, valljuk be, jogosan. Aki a közösségi médiában híressé válik, példamutató magatartást kellene, hogy képviseljen. A biztonság nem lehet az utolsó.

Lehet hogy ezen a videón Monika balesete van, mert nagyon sok infó kering a neten a haláláról. Több oldal ezt tartja hitelesnek, többen írták, hogy szalagkorlátnak csapódva halt meg. 

Az biztos, hogy imádta a motorokat és a száguldást. 2017 július 31.-ig. Mónika ugyanis ezen a napon szörnyű balesetben életét vesztette.

A fönti balesetet egy autó kamerája rögzítette amelyen látható, ahogy utasával belecsapódik egy motoros egy autó hátuljába, és a motorjáról lerepülve az aszfaltra zuhan. A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni. A sofőr a helyszínen meghalt, rettentően súlyos sérüléseket szenvedett.

Monika9422 (akinek az igazi neve Olga volt) egy motorimádó, nagyon csinos blogger sztár volt az instagramon. Ha nem voltál a követője, akkor is pár képét biztos, hogy felismered. Ultra jó testben egy vagány motoros csaj…

A fodrászként dolgozó 40 éves Orosz nemzetiségű lány szabadidejében modellkedett. Képei szexisek, videói elég merészek, adrenalinnal túlfűtöttek, felelőtlenek voltak. Talán ezért is volt olyan népszerű.

https://www.instagram.com/p/BXDJhm2BHUI/?taken-by=monika9422

A motorkerékpár sebessége számunkra ismeretlen, de láthatóan sokkal gyorsabban ment a kelleténél, jobbról próbálta kikerülni az éppen megálló autót amiben a kamera volt. Majd az akadályt észrevéve fékezett, ezt a hátrahagyott keréknyomok is megerősítették.
A videón jól látszik, hogy nagyon gyorsan ment. Egy olyan álló autót próbált kikerülni, ami eltakart egy másik álló autót. A bukósisakja nem volt bekapcsolva, zuhanás közben leesett a fejéről.
Sajnálatos, hogy azt az útvonalat választotta ami végül a halálához vezetett.

Hogy a sok hír közül melyik az igaz magunk sem tudjuk, de bárhogy is van, nagyon sajnáljuk őt!

Természetesen senkit sem szeretnénk félrevezetni, de sok tanulsága van a videón látható balesetnek bárki is ült rajta:

  • Soha nem előzünk álló autót jobbról, főleg nem ilyen sebességkülönbséggel!

  • Védőöltözet legyen rajtunk, megfelelően használva!

  • Tartsuk be a szabályokat, értünk vannak!

  • …és akármekkora közösségi média sztárok is vagyunk, ne legyünk felelőtlenek, mindenkit hazavárnak…

 

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending