Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Meghalt egy orosz YouTuber…

Már a cím is elég sokat elárul és egyben elég szép elrettentő példaként is tud szolgálni, hogy miért nem érdemes ilyen hülyeségeket csinálni motorozás közben…

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A szerencsétlenül járt, Oroszországban elég nagy hírnévnek örvendő Artem ’Bolt’ Boldyrev a nagyjából 300.000 követőt számláló Moto nexus nevű YouTube csatornát vitte jó pár évig. Rengeteg motort és egyéb motoros kiegészítőket tesztelt, többnyire hosszabb terjedelmű videóiban. Mivel kizárólag orosz nyelven rögzítette a videókat, ezért ennél sokkal többet sajnos nem tudunk elmondani a munkásságáról. Azt viszont tudjuk, hogy elég bátran közlekedett, bármilyen motoron is ült.

És ráadásul fel is vette

Ennél nagyobb hülyeséget nehéz kivitelezni

Ehhez még hozzájön az a tényező, amit minden valamire való internetező ismert, miszerint Oroszországban eléggé híján vannak a megfelelő (vagy bármilyen) vezetési kultúrának. A legtöbb elrettentő dash-cam videó ugyanis általában az oroszoktól jön és hát elég durva dolgokat tudnak bemutatni a ruszkik. Boldyrev viszont ennek ellenére a szükségesnél még sokkal lazábbra vette a figurát és a felesleges menőzéssel sikerült is befejeznie saját életét. Ráadásul ha hinni lehet a szemtanúknak, védőfelszerelés se nagyon volt rajta: állvédő nélküli bukósisakot, hosszú ujjú pólót, farmert, ujjatlan kesztyűt és rövid csizmát viselt, amikor eltalált egy Fiat személyautót.

Persze, hogy a szemtanúk készítettek videót is, de legalább ki lett takarva:

A szomorú lényeg még csak most jön, mert mindezt úgy sikerült összehoznia, hogy a K 1600 GTL BMW-jét kezei helyett lábaival vezette, miközben éppen egy SMS vagy Facebook üzenet írásával volt elfoglalva. Ugye nem kell külön kihangsúlyoznunk, hogy a motorozás már önmagában is egy elég veszélyes iparág és teljesen felesleges még veszélyesebbé tenni ilyen felelőtlenséggel? Még ha a Fiat vezetője is volt a hibás, és bevágott emberünk elé, ha Boldyrev normálisan vezette volna a motort, akkor sokkal jobb esélyekkel indult volna a túlélésért. Így viszont szolgáljon erős tanulságként, hogy motorozás közben továbbra sem szabad semmi mással foglalkozni, mint az alattunk lévő vas forgalomban való terelgetésével.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending