Csatlakozz hozzánk

Akciók

Megérkeztek a Pumák!

Most már nem csak az állatkertben, hanem a Danger Bikes-ban is nézhettek Pumát. Csak utóbbiért elég akkor fizetned, ha el is viszed.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Most már nem csak az állatkertben, hanem a Danger Bikes-ban is nézhettek Pumát. Csak utóbbiért elég akkor fizetned, ha el is viszed.

Természetesen nem hús és vér nagymacskáról, hanem a Puma márkáról van szó, ami pár éve döntött úgy, hogy érdemes beszállni a motoros életbe. Először csak csizmákon láthattuk a márka szökkelő logóját, de idénre teljes ruházatot is kínál a cég, persze okosan-ügyesen: ő csak a nevét és a dizájnt adja mellé, a kivitelezésért a Dainese felel. Nem is tagadják a közös munkát, a róka-, azaz az ördögfej logó büszkén feszít az ilyen-olyan koptatókon, ami nekünk mindenképpen csak jó lehet, ugyanis ezzel garanciát kaptunk a minőségre.

Itthon a Danger Bikes forgalmazza a márkát, felejtsétek tehát el, hogy majd a Westendbe vagy a Mammutba besétálva bőrruhákat fogtok próbálni a márkaboltban. Nem-nem, ez ügyben a Hegedűs Gyula és a Tisza utca sarkára kell mennetek. A kollekciót tavaly decemberben mutatták be a szakmának, azóta viszont csak azzal a pár darabbal szemezhettünk az üzletben. Közel egy évnek kellett eltelnie, hogy rendelhetőek is legyenek a cuccok, a szervezést illetően van hová fejlődnie hát a nagymacskás márkának.
No de mindegy, a lényeg, hogy mostantól megnézhető, megfogható, megszagolható és a legfontosabb megvehető avagy ha éppen az nincs, ami kell, megrendelhető az összes Puma motyó. Utóbbitól sem kell fázni, állítólag a gyár francia raktárában minden van, mi szem szájnak ingere lehet, és így rendelés esetén 1-2 héten belül bármi megérkezik.


Jó bőr 🙂

A következő kérdés, hogy mi az a bármi. Nos, menjetek fel a Danger Bikes weboldalára és böngésszétek át, mik vannak, ha pedig bővebb ismeretekre szomjaztok a témát illetően, tudom ajánlani még a Puma motoros oldalát. Vagy nézzetek bele a fent említett decemberi bemutatóról írt cikkünkbe, a ruházat nagy része abban is benne van.


A teljesség igény nélkül. Vannak textil ruhák, kesztyűk és persze csizmák is a Puma kínálatában!

A végére egy fontos közlemény! Szeptember első hetében a Danger Bikes szabadságra ment, legközelebb szeptember 7-én nyitnak ki. Jó pihenést a srácoknak!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending