Csatlakozz hozzánk

Akciók

Megérkeztek a Pumák!

Most már nem csak az állatkertben, hanem a Danger Bikes-ban is nézhettek Pumát. Csak utóbbiért elég akkor fizetned, ha el is viszed.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Most már nem csak az állatkertben, hanem a Danger Bikes-ban is nézhettek Pumát. Csak utóbbiért elég akkor fizetned, ha el is viszed.

Természetesen nem hús és vér nagymacskáról, hanem a Puma márkáról van szó, ami pár éve döntött úgy, hogy érdemes beszállni a motoros életbe. Először csak csizmákon láthattuk a márka szökkelő logóját, de idénre teljes ruházatot is kínál a cég, persze okosan-ügyesen: ő csak a nevét és a dizájnt adja mellé, a kivitelezésért a Dainese felel. Nem is tagadják a közös munkát, a róka-, azaz az ördögfej logó büszkén feszít az ilyen-olyan koptatókon, ami nekünk mindenképpen csak jó lehet, ugyanis ezzel garanciát kaptunk a minőségre.

Itthon a Danger Bikes forgalmazza a márkát, felejtsétek tehát el, hogy majd a Westendbe vagy a Mammutba besétálva bőrruhákat fogtok próbálni a márkaboltban. Nem-nem, ez ügyben a Hegedűs Gyula és a Tisza utca sarkára kell mennetek. A kollekciót tavaly decemberben mutatták be a szakmának, azóta viszont csak azzal a pár darabbal szemezhettünk az üzletben. Közel egy évnek kellett eltelnie, hogy rendelhetőek is legyenek a cuccok, a szervezést illetően van hová fejlődnie hát a nagymacskás márkának.
No de mindegy, a lényeg, hogy mostantól megnézhető, megfogható, megszagolható és a legfontosabb megvehető avagy ha éppen az nincs, ami kell, megrendelhető az összes Puma motyó. Utóbbitól sem kell fázni, állítólag a gyár francia raktárában minden van, mi szem szájnak ingere lehet, és így rendelés esetén 1-2 héten belül bármi megérkezik.


Jó bőr 🙂

A következő kérdés, hogy mi az a bármi. Nos, menjetek fel a Danger Bikes weboldalára és böngésszétek át, mik vannak, ha pedig bővebb ismeretekre szomjaztok a témát illetően, tudom ajánlani még a Puma motoros oldalát. Vagy nézzetek bele a fent említett decemberi bemutatóról írt cikkünkbe, a ruházat nagy része abban is benne van.


A teljesség igény nélkül. Vannak textil ruhák, kesztyűk és persze csizmák is a Puma kínálatában!

A végére egy fontos közlemény! Szeptember első hetében a Danger Bikes szabadságra ment, legközelebb szeptember 7-én nyitnak ki. Jó pihenést a srácoknak!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending