Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megérkeztek a legkisebbek a Harley-Davidson családba

A gyártó a hétvégén Milánóban mutatta be az új Dark Custom stílusú Street 750 és 500 modelleket, a H-D motorkerékpárok legújabb generációját

Közzétéve

ekkor

harley-davidson street 500 es 750
Sportster
MAI Kótyavetye

A Harley a városi motorosok új nemzedéke számára tervezett, két teljesen új Dark Custom™ motorkerékpár bemutatásával folytatja a Project RUSHMORE augusztusi bevezetésével megkezdett, nagyszabású kampányát.

Az új Harley-Davidson Street™ 750 és 500 típusú motorkerékpárok teljesen új, folyadékhűtéses Revolution X erőátviteli rendszere kifejezetten az urbánus környezethez készült, így a gépek fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig összetéveszthetetlenül Harley-Davidson.

Az új erőforrást a keskeny és karcsú vázban helyezték el. A rendkívül alacsony ülésmagasság, az új felfüggesztés és a széles ívű kormányozhatóság garantálja a megbízható és gyors manőverezést a szűk fordulókban és a gyors mozgások során.

A Dark Custom motorkerékpárok a minimalista stílus jegyében készültek

A Street 750 és 500 motorkerékpárok tökéletes platformot kínálnak a Harley-Davidson motorosok új nemzedéke számára, akik olyan motorkerékpárt szeretnének, amely megfelel az ő egyedi, városi életmódjuknak és motorozási igényeiknek – mondta Mark-Hans Richer, a Harley-Davidson Motor Company vezető alelnöke és marketingigazgatója. – Ne tévesszen meg azonban minket a látszat. Bár ezek az új motorkerékpárok fürgék és mozgékonyak, ettől még továbbra is eredeti Harley-Davidson gépek, és a Dark Custom motorok lelke lakozik bennük.”

A motorok 2014-ben gördülnek be a márkakereskedések bemutatótermeibe.

Forrás: Harley-Davidson

Egy kis meglepetés a végére az EICMA-ról. Ebben a filmben szinte az összes gyártó új motorjai modellekkel együtt láthatóak:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending