Connect with us
Suzuki

Kirakat

Megérkeztek az INNOVV motoros kamerák

A külföldi siker után az INNOVV motoros kamerák elérhetővé váltak Magyarországon is. A dupla kamerás rendszer ára is barátságos, kb fele annak ha két GoPro-val szeretnéd a felvételeket megoldani…

Published

on

INNOVV K2 Fedélzeti kamera
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Legnépszerűbb modell a K2, amit a motorcycle.com magazin besorolt a legjobb motoros termékek közé. A K2-t Távol-Keleten rendszeresítették rendőrségi motorkerékpárokon is.

A két Full HD kamera, GPS, G-sensor, és a felvevő egység a járműről kapja a tápellátást, így nem kell töltögetni a vízálló felvevő egység pedig beépített mikrofonnal is rendelkezik. A felvételek és beállítások könnyű kezelésére még egy iOS és Android mobil appot is kapunk.

Az www.innovv.hu weboldalon találhatóak a termék támogatásával kapcsolatos információk a Támogatás menüpont alatt. Bármilyen egyéb kérdéssel vagy a termék felszerelésével kapcsolatban kérjük fordulj bizalommal az Innovv Magyarországhoz.

 

Miért használunk használnak egyre többen kamerát?


Motorosként, ki élt már át egy-egy leszorítást, egy elsőbbségadás elmaradását? Én igen. Ezért mindig rögzítem a motorozást.
A közlekedési szituációk felvétele mellett a gyönyörű tájakon megtett túrák útvonalának megörökítése után újra átélhetjük a motoros élményeinket.

Az Innovv K2 kiváló partner a több órás túrákon és a mindennapi közlekedésben is, mert nem merül le, nem kell tölteni. A gyújtáskapcsoló állásának megfelelően elindítja a felvételt vagy abbahagyja amikor leállítjuk a motort. Kényelmes és észrevétlen, így nagyon könnyű hozzászokni. A GPS-nek köszönhetően az útvonal rögzítésre kerül a videó fájlban, így később visszanézhető a bejárt útvonal.

 

Mennyire bírja a rázkódást és vibrációt?

Egyik leggyakoribb kérdés amire a legjobb válasz a minta videók megtekintése. Sok-sok minta videó található a globális INNOVV videómegosztó csatornán. A Budapesti kátyús utakon is jól teljesített a SONY Exmor R CMOS szenzorral ellátott első és hátsó kamera, amelyről hamarosan teszt is készül. Már egy hónapja gyűjtögetjük hozzá a felvételeket.


A kifejezetten biztonsági felvételek készítésére gyártott termék kiváló minőségű tartós anyagok felhasználásával készült. Külföldön már évek óta használják és a felhasználói vélemények megerősítik a kiváló minőséget. Nagy-Britanniában például kiváló minősítést kapott a vásárlóktól.

Innovv K2 főbb tulajdonságai

  • Indítás után 10 másodperccel (opcionális) elindul a felvétel. Ennyire egyszerű. Megbízható motoros kamera, alig észrevehető és mindig megy. Nem merül le, nem kell emlékezni a feltöltésre. A K2 is támogatja a körkörös (Loop recording) felvételi módot, ami azt jelenti hogy a régi fájlokat felülírja. Egy 128 GB-os kártyára körülbelül 10 órányi anyag rögzíthető. A videó fájlokat akár a mobil app wifi csatlakozásán keresztül is lemásolhatjuk.
  • Az egyszerű és kompakt stílus mellett, az alkatrészek szélsőséges körülményekre lettek tervezve. A teljes kamerarendszert tartósságra tervezték kifejezetten motorkerékpárokhoz. A K2 dupla kamerás rendszer egyedi megoldást biztosít a hosszabb túrákon és a mindennapi közlekedésben.
  • A beépített GPS-nek köszönhetően az INNOVV K2 felvételek tartalmazhatják a hely és sebesség adatokat is. A túrák útvonala nyomonkövethető és megosztható barátokkal és ismerősökkel. A videó fájlba mentett koordináták felhasználásával a videó lejátszásával egyidőben térképen is megjeleníthető a bejárt útvonal.
  • Mindkét kamera Full Hd minőségben tud videót rögzíteni. Két felbontás támogatott minden felvételi módban. HD 1080p / 30fps és 720p / 60fps. Legfeljebb 256 GB Micro SD kártyát támogat ami lehetővé tesz akár 19 órányi Full HD felvételt is.

Hatalmas előnye, hogy mindenféle járműre felszerelhető

  • 100% időjárásálló kamerarendszer. Időjárással szembeni tűrőképességének köszönhetően nyitott járművekben használható. A két kamera IP67 a felvevő egység pedig IP65 szintű por és víz védelemmel bír.

 

A K2 mobil app lehetőséget nyújt a rögzített videó fájlok megtekintésére, letöltésére, valamint a beállítások megváltoztatására mobiltelefonról. Beépített funkciókat tartalmaz a K2 konfiguráláshoz és a videó filmek megosztásához.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending