Connect with us
Suzuki
just1 mx

Újdonság

Megérkezett az NC750XD

Kezdődhet a szezon: a praktikus, az idei modellévre átdolgozott (duplakuplungos) Honda NC750XD matt fehér színben azonnal megvásárolható és elvihető a Karasna Motorosboltból!

Published

on

honda nc750x karasna
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az NC700X elsőként tanulmánymodellként látott napvilágot, a Honda legújabb innovációit hivatott összegezni. Ezek közé tartozott például a hatalmas tárolórekesz, amit a – hagyományos motorkerékpárokkal szemben – az üzemanyagtartály helyén találunk, s még tucatnyi más újítás, melyek valóban hasznos, hétköznapokra és hétvégi kirándulásokra egyaránt ideális járművé tették a típust.

A váltókarral annyit jelent, hogy a duplakuplungos modellel manuálisan, a lábunkkal is válthatunk (opciós), az elektronikus módon (tehát nem mechanikusan) működő karral

Az NC 2014-ben már NC750X néven folytatja pályafutását, a modell ugyanis teljesen megújult, s immáron 745 köbcentis erőforrás hajtja. A változtatások eredményeként még kifinomultabb formában érvényesülnek az elődmodell legjobb tulajdonságai, minden idők egyik legpraktikusabb motorkerékpárjával ajándékozva a bukósisakos közönséget. Az NC750X a különféle kategóriák legjobb tulajdonságait sűríti egyetlen gépbe, nyomatékban gazdag, soros, kéthengeres motorral, alacsony fogyasztással, ergonomikus üléssel és sokcélú használatra alkalmas futóművel. BenZso már ki is próbálta Görögországban, bővebben a modellről a premier tesztben és az alábbi videókban.

Így suhan az NC750X:

Itt pedig a Honda Hungary részéről Szloboda Tamás meséli el, hogyan tettek különbséget a Honda mérnökei “jó rezgések és rossz rezgések” között az új NC-k esetében – érdekes:

Karasna Akadémia – február 28.

“A soron következő alkalommal mindenről beszélgetünk, ami a motorokkal kapcsolatos. Csak arról fogunk beszélni, ami titeket érdekel. Éppen ezért várjuk tőled is a kérdéseket! Amennyiben van olyan terület, amely jobban érdekel téged, írd meg nekünk a kérdéseid az akademia@karasna.hu e-mail címre, és a legközelebbi Karasna Akadémián részletesen válaszolunk nektek! Ha ott szeretnél lenni, ne felejts el regisztrálni!”


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: kattints ide!

helyszín: 1132 Budapest, Váci út 40. (a Karasna szervizében)
időpont: 2014. január 28., péntek 16:00-tól 17:30-ig
bővebb információ ezen a linken
e-mail: akademia@karasna.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending