Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megérkezett a KTM SuperDuke GT

Már elérhető a narancssárga márkakereskedésekben a világ leggyorsabb V2-es sporttúra motorja

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A tavalyi milánói motorshow-n bemutatott “Gran Turismo” a 180 lóerős SuperDuke R (teszt) elképesztő technikai alapjaira épül. A 171 lóerős GT az osztrák izomnaked túraverziója, állítható magasságú plexivel, 23 literes tankkal, megerősített segédvázzal (a dobozok s ezzel a plusz súly miatt) és kényelmesebb ülésekkel a hosszabb utakra.

Bár a dobozok nem járnak szériában a motorhoz (csak a segédvázba integrált felfogatás), a GT alapfelszereltsége nagyon magas: tartalmaz tempomatot, gyorsváltót (felfelé), fedélzeti guminyomásmérő-berendezést, markolatfűtést, LED-es kanyarfényszórót és ezzel egybeépített, szintén diódás – automatikusan kikapcsoló – indexeket.

A dőlésszög-érzékelős menetstabilizáló rendszer és a különböző gyújtástérkép-variációk szintén az alapcsomag részét képezik, akárcsak a kombinált ABS – de az extralistán is maradtak még tételek, mint például az emelkedőn elindulást segítő rendszer. A SuperDuke GT hazai ára 5.619.000 forint, ami pontosan annyi, mint az R-verzió különleges (SE) kiadása.

Comments

comments

Trending