Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Megépítenél egy 1:12-es Ikarus 260-at? Itt a lehetőség rá!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A DeAgostini idén is egy legendás modellel készült! Ezúttal a magyar buszgyártás egyik legismertebb darabját, egy Ikarus 260-at építhetnek meg a rajongók.

A valósághű, aprólékosan kidolgozott alkatrészekből felépülő Ikarus fémmodell hossza meghaladja a 91 centit, magassága 25, szélessége 21 cm. Tekintélyes mérete mellett a kerekei is kormányozhatóak, nyithatóak az ajtajai, valamint az első fényszórói is bekapcsolhatóak. Utastere és vezetőfülkéje mellett a motorját is részletgazdagság jellemzi.

Az Ikarus 260 sorozatának minden lapszáma négy részből tevődik össze: fotókkal illusztrált történetekből megismerhetjük a márka, valamint a hazai buszgyártás legfontosabb állomásait, illetve további cikkeket olvashatunk külföldi autóbuszokról is. A számhoz tartozik kihajtható poszter a világ szinte minden táján feltűnő Ikarusokról, mellette pedig természetesen az alkatrészek és az összeszerelési útmutató is a csomag részét képezik.

Az első számba akár már most belelapozhatsz!

Az előfizetéshez ingyenes házhoz szállítás, valamint a 15. számhoz egy 1:72-es méretarányú modell jár, a prémium előfizetéshez pedig ajándék az állvány, a buszmegálló tábla és menetrend, továbbá egy Ikarus-adattábla!

A kiadvány weboldala, további információk ide kattintva érhetőek el: www.deagostini.hu/ikarus260

(x)

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending