Csatlakozz hozzánk

Hírek

Megasztárosokkal motorozott Talma

Talmácsi Gábor és az énekesek együtt lazítottak a hernádi Talmácsi-ringen

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Faster Management

A legutóbbi élő Megasztár adást követően a versenyzők a Talmácsi-ringen töltöttek egy napot, ahol végre nem a táncpróbáké, az énekóráké volt a főszerep, hanem a kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé.

Mielőtt azonban a megasztárosok bőrruhába bújtak volna, Talmácsi Gábor és édesapja, Talmácsi István tartott számukra egy gyorstalpalót arról, hogy mikre érdemes odafigyelniük az esetleges sérülések, balesetek elkerülése végett.

A közös program jól sikerült, mindenkinek jól esett egy kis pihenés, ennek ellenére az idő egy percre sem áll meg: Talmácsi Gáborra most pénteken két szabadedzés vár Estorilban, míg pénteken este élőben jelentkezik a Megasztár V. újabb döntője. Talmának a pályán, a megasztáros énekeseknek pedig a színpadon kell a maximumot nyújtani.

“Nagyon jól éreztük magunkat, azt hiszem egy klassz napot töltöttünk el együtt a Talmácsi-ringen. Az elején akadtak közöttük olyanok, akik kicsit ódzkodtak a motorozástól, de jó volt látni, hogy kis idő elteltével már ők is élvezték a kétkeréken történő „száguldást”. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, és látszott rajtuk, hogy jól jött számukra is egy kis lazítás. Erről nekem az a meglátásom, hogy az, aki nem tud ellazulni, nem tud megfeszülni sem. A kikapcsolódást követően már én is a hétvégi versenyre koncentrálok. Az utolsó előtti futamra Estorilban kerül sor, ahol pénteken nem egy, hanem két szabadedzés szerepel a programban, amit csakúgy, mint a többiek, mi is igyekszünk majd maximálisan kihasználni” – nyilatkozta az egyik házigazda, Talmácsi Gábor.


Pénteken mindannyiuknak bizonyítani kell, igaz, nem ugyanabban a ringben

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending